Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori
|
Stranica <1 2930313233 48> |
| Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 17:46 |
|
Sve je prekrasno, nadam se da će ti onaj jasmin koji si zapelcala narasta tako da ga se nećeš moći riješiti, a ista je stvar i tekomom, pokrit će ti ona i više nego treba, vidjet ćeš.
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 21:21 |
|
Uh, našetala sam se i vidjela preljepe primjerke. Naravno, zapelo mi oko za plumbago, ali i sedume. Polako i u mom vrtu zauzimaju svoje mjesto. Kažu: Zahvalni su. Ali i lijepi! |
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23
Odrastao grm
Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 21:45 |
|
Tekoma je predivna...a tek mirisna pelargonija...
Ja sam dobila mali pelcer ožiljen ,ali mi nikako ne uspjeva...stari listići nestaju ,mladi se stvaraju...ali nikako da se makne sa mjesta
Koja je tajna uspjeha?tvoja je predivna!(inače je držim na terasi ,u hladu...)
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:16 |
nadam se i ja draga moja...A Tekoma mi raste u pogresnom smjeru pa je ovih dana uvezujem i tjeram na tu stranu da bi mi pokrila fino taj krovic...a inace raste kao luda svugdje,cupam je na sve strane ...a bilo bi lijepo da Jasmin naraste....vezu me fine uspomene za njega i bas bi lijepo bilo vidjeti ga "velikog i zdravog" i u ovom vrtu ... |
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:23 |
Plumbago...eh koliko dugo sam se ja divila ovdje na Forumu tom cvijetu ... sad ga imam i ja pa vidjet' cemo sta ce biti s njim preko zime...a sto se tice seduma...tu pravim probu,da vidim kako ce se ponasati u ovom vrtu pa sam mislila u taj dio dvorista ubaciti samo njih...ovdje zime nisu previse jake i trebali bi preziviti bez vecih problema...vidjet cu ...Hvala ti Hoya ![]() ... |
|
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 22:29 |
Zeljka23...ne bih ti znala reci koja je tajna... ...moja je vani,u vazni,ali polozena na zemlju jer su mi rekla da kad vazna ima kontakt s zemljom da bolje napreduje..meni su se od 3 pelcera primili samo 2..inace dobila sam je od prijateljice kojoj raste uz kucu i ogromna je kod nje i znam da joj ne pridaje neku posebnu paznju...preko zime nestane a na proljece izraste nova i veca ...to je sve sto znam o njoj ... |
|
|
|
![]() |
|
nata07
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 07:56 |
|
evo prošetala i tvojim vrtom i svak pohvala za cvijeće ali i kod tebe je moj favorit naravno plumbago ..
|
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 07:59 |
|
Uživancija je vidjeti ovu tvoju zelenu oazu!
Svega pomalo i sve lijepo!
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:53 |
Hvala ti nata07 ....Plumbago je stvarno prelijep cvijet...sledece godine ih kupujem vise ,trebam samo skontati gdje ih postaviti ... |
|
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:57 |
...trudim se baka...imam druge planove za ovaj vrt za sl.godinu a nadam se da cu imati i vise vremena jer sad ga malo i zapostavljam ... dodjem kuci kasno i nestignem nista odraditi u vrtu... Hvala ti najljepsa!! ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 00:00 |
|
Evo i moj ranjenik je poceo cvijetati
...![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 00:38 |
|
Prekrasno cvijeće. Tekoma mi je
|
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 13:18 |
|
Erica...
![]() @Smrco,Hvala ti najljepsa !! |
|
|
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:03 |
|
Ranjenih se potpuno oporavio, a erika isto dobro izgleda, iako vjerujem da će biti još raskošnija.
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 20:35 |
|
Predivno cvijeće
|
|
![]() |
|
alisa
Trajnica
Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 21:09 |
|
Predivno Jasmin...Ranjenik kod mene odavno cvijeta.Juče sam od njega spravljala onaj lijek za želudac o kojem sam ti pisala...
|
|
![]() |
|
kat.rea
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 21:43 |
|
Onaj cvijet što si na 29 stranici rekla da ti ne cvjeta, a da ga viđaš u puno vrtova ti je noćna frajla - lat. mirabilis jalapa.
O vrijesku i ericama imaš više na http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=591
A mene zanima ranjenik, šta je to list se ni ne vidi pa ne mogu skužiti, ali cvjetići su prekrasni tako nježni
. |
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 21:59 |
|
Jel taj ranjenik neka vrsta seduma?? Pročitala sam i da je to ljekovita biljka, znaš kaj o tome?
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 22:00 |
|
Ova erika je super, mneni nikako da preživi ljeto, svake godine kupim barem jednu, plava mi je super.
Onaj ranjenik, da li je to neki sedum? |
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Rujan 2009 u 23:42 |
|
Hvala vam svima na ovako lijepim rijecima pohvale
...iako sam veliki ljubitelj kaktusa/sukulenata trudim se da ne zaostajem ni ovdje ... Sto se tice ranjenika zove se Sedum spectabile ili kako ga jos zovu Debela koka...dobar je za probavu,treba pojesti svako jutro jednu lisku,zatim ima ovaj recept sto ga pravi Alisa i koji je dobar za nas koji imamo problema s gastritisom(Ali,ja sam u Bosni kupila vaznu ranjenika ali nisam stigla napraviti nista ) a sad se sjetih i da mi je sestra govorila da to njena svekrva koristi i za oci..hm,to bih trebala provjeriti s njom Kako i Sta!?Jos jednom,veliko vam hvala ... |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 2930313233 48> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |