Pomoć - što je ovo?! |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
kaća43
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:50 |
![]() ma jest dvokomponentni,ali meni se ipak cini bitno drugaciji od stamperiinog medium 2k ![]() |
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:46 |
|
evo jos jedan medij,meni jako zanimljiv,ali na nasim prostorima se jos nisam srela s njim..a mozda jedino ja mislim da ga jos uvijek nema na policama nasih ducana
..kako god bilo,javite ako ga di sinjate![]() pojma neman koja je razlika između ove dvije verzije ![]() ![]() ![]() a ovo je efekat.. ![]() |
|
![]() |
|
Izzy
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:44 |
|
Si šefice!
Premda meni ovo miriši na dvokomponentni lak za raspucavanje i patinu koja se utrljava u pukotine, a la Stamperijini proizvodi! Provjerim!
|
|
![]() |
|
kaća43
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 19:30 |
|
kako ja volin sve sto pronađen na netu,a svidi mi se,spremit na komp,tako sam nedavno spremila i sliku sa neobicnim efektom i sliku medija koji je kriv za taj efekat..nikad do tad ni vidjela ni cula..e sad,zasto ovo pisen,nekidan otvorim link na stranicu od perlice i gle cuda
,ugledam famozni proizvod na njihovim stranicama..molim djevojcice koje se muvaju oko perlice da se malo raspitaju kako se ovo cudo koristi ..evo slikica..![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 14:13 |
|
Ja koristim drvofix i za salvetnu tehniku, ako želim šljokičasti ubacim malo šljokica i sve se šjakti
|
|
![]() |
|
Izzy
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 16:44 |
|
Meni je držalo i s UHU kraft ljepilom i sa Drvofixom - i satenske i vezene trake. Samo mi je s Drvofixom bolje manipulirati, lakše je...
|
|
![]() |
|
kami
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 16:38 |
|
S čime sve mogu lijepiti ukrasne trakice na drvo obojano akrilnom bojom? S kojim točno ljepilima? Koja vrsta UHU-a ili nekog domaćeg?
Meni drvospoj nije nešto držao, a obični magnetin mi je držao super (školski tronožac u mojoj galeriji)... Sad imam Pattex-ov Super 3 wood glue (250ml 22,90kn na Aveniji Dubrava, Zg), jeL itko ljepio s njim? Kupila sam ga za lijepljenje salveta, drvenih ladica, kaširanje... (satenske, tekstilne ili one 3D vezene koje se mogu kupiti u dućanima s krojačkim priborom) |
|
![]() |
|
Izzy
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 14:31 |
|
U ovoj temi ćemo zajedničkim snagama pokušati identificirati sve proizvode, tehnike i ostale stvari koje su nam nepoznanica, a o kojima bismo voljeli nešto znati! ![]() Kupili ste neki proizvod, ali niste u potpunosti sigurni kako ga koristiti? Pitajte ovdje! Ovdje ne postoje glupa pitanja stoga samo naprijed! ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |