Kontesin vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 5253545556 104> |
| Korisnik | |
forzicija2005
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:53 |
AAAAAAAAA kao i svaki puta ja pado u trans gledajući sve ovo
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy
Trajnica
ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 23:38 |
|
Ne čudim se da ti je teško napustiti ove brege i vratiti se gradskoj svakodnevici. Iberis je jako lijepo napredovao s obzirom da je ljepotan izrastao iz jedne grančice.
|
|
![]() |
|
Mira021
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:26 |
|
Slike se nižu i eto uživanja za oći i dušu,svaki cvjetak je pre-predivan
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:17 |
|
Kontee pa ovo je prekrasno iznenađenje nakon onog bijelog pokrivača. Voli tebe cvijeće, a i ti njega
. Bijela armeria mi se jakoo sviđa
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:14 |
|
drage cvijećkoljubice, hvala što ste mi bile gošće
svaka riječ pohvale daje poticaj za dalje i bolje, a danas mi lijepe riječi puno znače jer je danas očito dan za skupljanje tužnih i ružnih vijesti, ali kako kažu, nadaj se najboljem i pripremi se za najgore ....minica, anaida ![]() korijenkice i ja jedva čekam da procvatu ovi kupljeni, ali još se više veselim onim posijanim prošlo proljeće za sada imaju samo listeke...goge pa to ti je paprat vulgaris, moj stručni naziv obična paprat iz šume..nabavim i za tebe koju tražila si slikice sempića...malički su i za sada u ovim posudama, ali narast će nadam se ![]() stigli sempići od renee ![]() ![]() ![]() bako i mali kaktus, ja njima ništa ne pjevam jer bi to bilo pogubno ovu duplu sam dobila za ročkas prije dvije god (i rekli su mi da drugu god neće više biti dupla, ali je), a crvenu ispelcala od moje doma prošle godine i cvate (a onu doma je mama uneredila) nemam nikakav savjet za njih jer su se one meni pokazale kao jako zahvalne i nezahtjevne cvijećke, zalijem ih jednom tjedno kada dođemo na brijeg i po ljetu su vani u sjeni jer ne mogu brzo reagirati ako im sunce zasmeta hana, površina bregića je cca 2500 m2 i dijeli se na voćnjak koji ćemo rušiti i saditi nove voćke, kuću i okućnicu i tamo jedan dio koji nam uvijek izmakne kontroli motika i lopata imam dovoljno, ali danas sam vidla reklamu od flaksericu za upravo takav teren pa ako već imaš volje... ![]() tek sad imam neke vizije kako bi to trebal izgledati kada sam skupila nešto cvijećki, ali polako... stefi, Triška i gio, drago mi je da ste navratile i da ste uživale ![]() Triška, rijetko slikam cijeli grunt jer mi vječito nekaj ne paše u kadar te stara građa razna te travuljaga te ovo te ono nadam se da ćeš doći u inspekciju jednom ![]() Otok..ma bježim ja od nje, ali me ona sustigne ipak pa kad se mora, mora se |
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:58 |
|
Ipak ne bježiš od motike, jer ova ljepota ne nastaje sama od sebe.
|
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:36 |
|
mene su osvojili floksici i pakujac
|
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:11 |
|
Hej ljepotice, pa ovo nadmašuje moju predodžbu o tvom bragu, predivno je
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stefkaja
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 19:35 |
|
Woow pa kod tebe je stvarno predivno..Pakujci su predivni..
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 19:06 |
|
Daj nam molim te savjet koji traži i Baka,šta radiš s kalachoom kad otcvate? Vrt ti je prekrasan,cvijeće predivno
|
|
![]() |
|
hana
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:46 |
|
krasni bregić, ak nije tajna kolika je cijela površina? Da znamo kolko ti motika i lopata treba?
|
|
![]() |
|
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:34 |
|
Bila sam jutros prije slika od 9 sati. I lijepo napisala i krepao mi internet.
Pa da krenem ispočetka!
Zbilja ti je predivno i vjerujem da bi se najradije ovdje instalirala do prvog snijega slijedeće zime.
Cvijeća kao u priči.
Zadivila se kalanhoama. I pitala te kaj im pjevaš, plešeš ili što da ti tako cvjetaju.
Ja još nisam nikad uspjela doživjeti drugi cvat!
|
|
![]() |
|
goga-zg
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:08 |
|
gdje si nabavila tu paprat? da li ti je prezimila vani? baš je super.
|
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 15:04 |
|
Digitalis je meni posebno lijep cvijet, jedva čekam da tvoj procvate......
Ja sam ih isto jesenas sijala i sad su mi još malecki, cvjetat će druge godine, baš sam nestrpljiva za njih.
Pred par godina sam imala u vrtu neki kao oker rozi isto sam kupila već gotovu sadnicu, dvije godine mi je cvao i treću sezonu skroz propao..... ne znam da li oni ostaju samo par godina ili su višeljetnice....
Baš ti je fora kamjenjar, čak ni ne fali kamenje
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 12:06 |
|
Konte naša - mislim da je. Ono. Kozokrvina. Lonicera. Baš je slična mojoj (idi vidi sliku) po lišću, tak da je. Isto tako ono jesu pelin i metvica (melissa)
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
minimode
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 10:00 |
|
ajme Konte skroz te razumjem kad kažeš da ti je iz ove divote (sa tvojih brega) tlaka se vraćati doma!
Predivan vrt
|
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 09:00 |
|
iberis je ko bonbončić
iz jedne grančice nastao lijepi mali grmek![]() armerie ![]() ovu čuvarkuću ispod armerie sam donijela sa ivanićke kave i sad je puna bebica ![]() ![]() kao kamenjar...fali mi kamenja, ali mislim da neće još dugo u ovoj formi biti vidjet ću još...![]() napokon imam digitalis ...kupljen u botaničkom prošle god...oni posijani prošle god još nemaju cvijetek jedva čekam da ovaj procvate![]() i to je za sada to....krepale baterije ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 08:48 |
|
hvalaa cure
![]() kalanchou bi trebalo ošišati kad ocvate jer su joj se grane izdužile skroz, ali za sada neka stoji ovako ![]() ivna...nisu bregi nikaj pomiješali, nego je kod nas (barem kod mene) bilo dugo snijega i dugo je zima bila pa sve malo i kasni ali zato duže traje ![]() imam još par sličkica pakujac napokon cvate ![]() i u društvu paprati i bijelog ljiljana...sa desne strane se vide mali pakujčeki ![]() ![]() izgleda da će i kadulja cvasti ![]() a lunaria je počela raditi sjemenkice u onim opnama ![]() napokon se rascvao i rozo bijeli phlox ![]() plavi mi je slatki isto ![]() ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
ivna
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 08:21 |
|
Isusek, na ovoj zadnjoj slici tek imam malo jasniju predodžbu kak je lepo na tom tvom bregu
!Narcisi i kod tebe još cvatu kao i kod mene , izgleda da su ovi zagorski malo polupali lončiće .Ono što pojma nemaš što je (ne znam ni ja9 na trećoj slici otpozadi je prekrasno a kalanchoa je ! |
|
![]() |
|
Mira021
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 08:20 |
|
Prekrasan cvjetnjak
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 5253545556 104> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |