Gorski vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 7891011 58> |
| Korisnik | |
Mira021
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Prosinac 2010 u 23:45 |
|
Snig se otapa,a meni baš te šibe predobro izgledaju u toj vazi
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly
Trajnica
Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:40 |
|
1234DRENOVA - vidim da si bila u posjeti i da si se dobro opremila da se ne prehladiš...
![]() sarajka, moon, Lora - divne ste, hvala Vam... ![]() Triša - ja tebi tepam i zovem te Trišica, a ti meni da sam zaslužila šibe.. Kad idući put dođeš u moj vrt, pazi - možda te dočekam sa šibom.....Baka , Lantana - vidim da će uz Trišu biti još nekih koje ću dočekati sa šibom. ![]() Vilmač - jesi li se to ti prestrašila moje kolekcije?!?! ![]() anaida - snijeg se bio sasvim otopio, sad ga ponovo ima. Ali samo je zabijelilo, ništa strašno... ![]() Mira021- morala sam ih malo ukrasiti da ublažim dojam ![]() Evo da usput stavim i jednu sličicu. U mojem mjestu, na jednom močvarnom području raste rogoz. I evo što se desi nakon nekog vremena tj. boravka u toploj prostoriji. ![]() Mislim da se to dogodi kad sazrije jer to vidim i na njegovom staništu. Veliki je problem očistiti ove ostatke jer to "leti" po zraku koliko je lagano... No, dobro mi dođe u vrijeme Svih Svetih kada stavim u ikebanu. Bude super jer kad mraz "ofuri" ostalo cvijeće, uvenule krizanteme bacim, a rogoz još neko vrijeme ostavim. Pokušat ću u proljeće iskopati korijen ili što već ima, pa preseliti u vrt. Nisam baš sigurna u uspjeh tog pothvata, ali vrijedi pokušati... Hvala svima na posjeti... ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 23:52 |
|
u pravu si,vredi pokusati
|
|
![]() |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 08:59 |
|
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 09:55 |
|
Baš sam pomislila kako je rogoz efektan u vazi, kad sam pročitala dalje... sazrijevanje i "letenje"....
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 11:13 |
|
Ja ga baš zbog toga nikad ne berem,kad sam bila mlađa sam ga brala i nakon nekog vremena imala punu kuću pahuljica od bambusa koje je bilo teško očistiti.
|
|
![]() |
|
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 11:31 |
|
E pa sad znam i kako se to zove - dakle to je rogoz. Iskustva sa čišćenjem kuće kad se razleti imam
|
|
![]() |
|
antonija
Cvjetni guru
Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:20 |
|
rogoz uberi prije nego sazri pa neće pucati!
|
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Nataly
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:35 |
|
gioiaa, baka, mali kaktus, otok - čišćenje ostataka rogoza je...
![]() misti-da - nisam do sada imala iskustava sa krizantemama pa sam se ugodno iznenadila antonija - ovaj rogoz je u vazi već cca 50 dana. Ne razumijem kada bi ga trebala ubrati? Imaš li iskustva? Cure... ![]() |
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 19:27 |
|
Ja došla, ulovi me ako možeš, danas sam trčala na traki za trčanje 30 minuta, brža sam i kidam nalijevo . -tako mi mlijeka u prahu-
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nataly
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 21:41 |
|
Brza si Triša, ne mogu te uloviti...ja ipak ne vježbam na traci pa nemam kondiciju..
![]() Dosta vas forumašica pokazalo je svoje novogodišnje aranžmane, pa evo i mog ![]() Jučer na druženju Riječke ekipe kupila sam ciklamu ![]() Ovaj dio okućnice još nisam do sada slikala. Ustvari jesam, kad sam slikala srne , ali svi znaju koliko je uspješan bio taj foto safari. Usput možete vidjeti i kakva je snježna situacija trenutno kod mene....![]() I na kraju da ne zaboravim - Mimar, koverta je napokon stigla..... ![]() Hvala svima koji posjećuju moj vrt.... ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 21:46 |
|
Danas se primorke hvale sa snijegom ,ja skočila u tvoj vrt da vidim kakva je situacija kod tebe.Snijega ko u priči,lijep božični aražman,a ciklame posebno volim.
|
|
![]() |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 23:10 |
|
Draga, pa kod nas je trenutno više snijega
|
|
![]() |
|
tikvić
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 23:58 |
|
Aranžmani ciklama su prekrasni, a ova tadnja slikica jako romantična.
|
|
![]() |
|
antonija
Cvjetni guru
Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 00:00 |
|
Nataly, rogoz beri dok je još zelen pa neće pucati, ja san ga znala imati i više godina
prelijep ti je božićni aranžman, ciklame zimi obožavam, snijega ko u priči, ajde me sjeti je li sa onoga tvoga fotosafarija od srne se vide samo oči koje svijetle! |
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 08:27 |
|
Košarica aranžman je jako lijep!
A i ulov u vidu ciklame je
|
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 09:17 |
|
Draga Nataly, mislila sam na tebe ujutro u 5! Kod mene ima snijega uhuhuuu, a kako li je tada tek kod tebe...!!!
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Nataly
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 12:13 |
|
antonija - hvala za savjet, pokušati ću se iduće godine malo ranije sjetiti krenuti u "berbu" rogoza. Vidim da si se sjetila kako je to lijepa slika srne bila. Morala sam napisati što slika predstavlja..vide se samo dvije točkice..
mali kaktus, Mira K, tikvić i baka - aranžman je svake godine drugačiji, uvijek od onoga što mi je pri ruci.. Ovu godinu sam odlučila iskoristiti košaricu. Nadam se da ću imati sreće s ciklamom, nisam baš na "ti" sa kućnim biljkama. A i nemam ih kamo staviti, prozorske daske su obično "zauzete" kao što se i vidi na slijedećoj slici.. ![]() Anaida - lijepo da si me se sjetila (samo ti razlog baš i nije dobar) . Pogledala sam u tvojoj temi koliko ima snijega, a evo kakva je situacija kod mene danas...Pogled iz mog dvorišta prema centru Liča: ![]() Pogled u pravcu Fužina: ![]() Žao mi je da nisam slikala jutros iz kuće prije nego smo očistili put do ceste. Sreća da je vikend pa ne "lopatam" u 5,30 h u jutro. ![]() |
|
![]() |
|
antonija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:17 |
|
prelijepi su i preslatki tvoji psići, a šta se ciklama tiče one ti i nisu sobno bilje, stavi ih u negrijanu prostoriju, mislim da u tvojim uvjetima ne bi opstale vani!
|
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 18 Prosinac 2010 u 16:24 |
|
Bijelo,bijelo,brrrr......
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 7891011 58> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |