Vrt za dušu by Free |
Odgovori
|
Stranica <1 5657585960 251> |
| Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka
Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 11:52 |
|
Aleja bugica....baš mi se sviđa ideja! Trebalo bi probat.
A već neko vrijeme ti hoću reć da je ovo ![]() mislim, povratić. Sad, ako sam u krivu, nek me znalci isprave. Dobila sam je od svekrve koja ne zna kako se zove, pa mi je Kat.rea rekla da je to povratić. Meni jako, jako liči na tu moju, čak bi se zaklela da je ista. Free, ![]() |
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 16:23 |
|
Bigmamma, jel to to, pokazat će vrijeme, tj cvijetić, ili ga prepozna onaj tko ga je poslao kod takve neznalice!!!! Meni je prekrasan iako nepoznat!!! Jedino on u vrtu ne izgleda da je bilo toliko hladno!!! Vidi se da je poslan a bome i primljen od srca!!!
|
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 19:44 |
|
Samo sam malo svratila k tebi, volim skoknut u tvoj vrtek, evo ti jedna velika
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 20:03 |
|
Zahvaljujem Triša, primam ono i šaljem 3 natrag. Netko mi ukrao smajliće!!! |
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 20:14 |
|
A kakav ti to kiseli avatar imaš
|
|
![]() |
|
Nataly
Trajnica
Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2011 u 20:51 |
|
Moguće da je ono lišće od Tanacetuma partheniuma tj. kako ti je bigmamma rekla - povratića. Možda je zalutao u paketu u jesen kad smo razmjenjivale biljke. Sam se rasije. Vidjet ćeš kad procvate. Moram pogledati u kojoj je fazi moja biljka. Vidjela sam da je ima i Horti. ![]() |
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 08:05 |
|
Jutreko dobro ranoraniocima, ja se teško ujutro razbudim, nemogu pričati dok nije proces buđenja završen do kraja, ali začudo čitanje i pisanje mi ide OOKK, pa vidim da bi bilo lakše sa mojima pričat preko pp, , mmmda, nešto takvo može poteći samo od mene!!Nataly, srceko ![]() Ili je stikao od tebe ili od Horti, tako da mi je jednako drag bio tvoj ili njezin! A sada mi još recite ima li male bijele cvijetiće sa žutom sredinom, još mi je rano, za guglanje, sada se budim uz vaše cvijetne čarolije!!!Mali kaktus, kiseliš od avatara, ne,ne,ne, to je vitaminski avatar ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
bigmamma
Neukroćena biljka
Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 08:50 |
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 10:20 |
|
Evo, ono kaj nosim u mislima, moje želje, ispunjuju se na najneobičnije načine!!! Cure, veliko vam hvala!!!
![]() ![]() Beskrajno me radujete iz dana u dan, kako otkrivam biljčice koje ste mi poslale!!! Koliko li me radosti očekuje u danima koje donosi proljeće, bit će ovo godina iznenađenja u mome vrtu!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 10:45 |
|
"Koliko li me radosti očekuje u danima koje donosi proljeće, bit će ovo godina iznenađenja u mome vrtu!!!"
Bravo Free, baš takav blagoslov na ovom forumu i ja osjećam.. Svakog proljeća iznova rađamo se moj vrt, ja i radost u njemu - radi svih krasnih biljaka i ljudi koje su mi nesebično te biljke darovali, ne tražeći ništa zauzvrat!
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lovro
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 10:57 |
|
Free, iz tvojih ruku u zemlju i sve se prime!!!
Ja, po mojoj baki, te cveteke zovem "gumbeki"! Ona je to tak zvala, i tak nam je ostalo! Nije slatko ime??? |
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 25 Veljača 2011 u 15:31 |
|
A mi je zovemo pitoma kamamila...... imam je i ja iz istog izvora
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Zelenka
Već proklijao
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 10:44 |
|
Draga Free ja zaostala u šetnji još od jeseni pa se jedva čekam da to nadoknadim sada u proljeće kad će tvoja raskoš doći do izražaja ! Inače oduševile su me i slikice zimskog pejzaža jer ja volim zimu i snijeg ...vidim da imaš i jezerce od kalupa kakvo i ja planiram pa me samo zanima kolika je njegova dubina i dali si imala ribice u njemu ??? Tvoj zimski vrt je fantazija,mogu misliti koliko uživaš sada u ovim hladnim danima u njemu uz sve svoje prekrasne biljčice ! Također sve pohvale za forumsku kavicu !!!
|
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 27 Veljača 2011 u 15:21 |
dragim šetačicama!!!Ja danas ujutro skuham i odšetam do biljčica u zimskom vrtu, da vidim kaj se jedan dan prije radilo i dali se uopšte primjeti da sam ja cijeli jučerašnji dan grbačila leđa u zimskom vrtu, napravim jedan krug i i vesela, jer kao jelte vidi se kaj sam radila,(oprala proklete žaluzine, oprala stakla, oribala okvire prozora, da mi je znati tko ih je tako zadimio, pa samo ja pušim , prebrojila i pokopala mrtve, dodala zemlju u teglice, presadila ono kaj je vapilo za novom zemljicom , obrisala sve tegle, zalijala svo cvijeće, usisala i obrisala pod, eto-samo toliko, ali od 9 ujutro do pola 8 navećer, sa usputnim kuhanjem ručka za moju vojsku) - sjednem, upalim cigaretu, srknem kavu i bacim oko kroz prozor, kad ono, neke mušice vidim, sve mi titra, protrljam oči, , pa ovo ne sanjam, jer normalno, tko se prije kave umiva, pa još u nedjelju!!!! Kad ono, ssnniijjeegg opet frflja......majčicu mu njegovu, pa zar opet, pa dajte cure pustite do mene malo proljeća!!!!![]() Evo da imam fotić, tj njega imam ali nemogu stavit slikice, imale bi sad slikice a sada imate pisani dokumentarac, !!!!Zelenka, bazen ti je meni kada je pun vode, meni do sredine bedara, dakle nekih 60-70 cm, nikad nisam mjerila dubinu, ali ima zapreminu od 450 litara vode!!! Ribicama je odgovarao nekih 6-7 godina, dok mi susjedova mačka nije dokrajčila posljednju od 14 velikih crvenih ribica!!! A sada je jedini stanovnik Lopoč, koji caruje u njemu!!! Ali zato ga obilno koristim za zalijevanje cvijeća, voda je femonenalna, temperirana, nije šok za biljke kao kod zalijevanja crijevom direktno iz vodovoda, a uzimanje vode iz bazena za zalijevanje je super za rješavanje problema sa algama, ako se djelomično mjenja voda-nema bujanja algi, dakle jedan problem manje a riješiš odma dva problema, a nema onog ribanja bazena!!!! Ma sada sam već napisala i feljton, zato, pusa od Free!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Ožujak 2011 u 19:04 |
forumašici iz Sl.broda uz zahvalu za sjemenke (?)!!! Javi se, lijepo molim, voljela bih znati tko me obradovao (i čime)!!! |
|
|
|
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 17:22 |
|
Danas sam otvorila Pandorinu kutiju, moju kutiju sa sjemenjem!!! Zasijala; -lantane-žute, lila, crvene i narančaste -judino drvo -ljetna mimoza -Kalistemon -klerodendron -močvatni hibić, roza -cealsepiniju -paulovniju -plavi hibić vanjski -sljez, crveni, roza i bijeli -i njegovo veličanstvo-LILA OSTIĆ Lantana, Mira K i Tikvić hvala Vam još jednom na sjemenkama!! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 17:26 |
|
Sretno draga sa biljkama i sjemenkama!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 17:46 |
|
srecno
|
|
![]() |
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm
Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2011 u 18:08 |
|
free, baš ti je dobar dokumentarac!
Bit će sve super samo da nas konačno obasja sunce!
![]() |
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Free
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 09 Ožujak 2011 u 13:39 |
|
E, mile moje dok nije bilo sunca
a ja nisam mogla na net, zasijala i presadila mnogo toga, sve slikala, a danas popravljen komp, fotić pun slikica, sada još baterije da napunim i ide foto..trakavica!!!! Hura za sunčeke, ali svima vama koje ste mi šetale vrtićem!!!!Ali, ME MOGU stavljat slike, !! |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 5657585960 251> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |