palcica - kolači, torte |
Odgovori
|
Stranica <1 89101112 29> |
| Korisnik | |
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 12:13 |
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 12:11 |
|
Pašteta od inćuna i tune
200g maslaca 6-7 kom očišćenih slanih inćuna ili srdela 1 konzerva tune u ulju 1 juš žl senfa 1 ipo juš žl kapara 4 kom utvrdo kuhana žumanjka tunu ocijedi iz ulja, inčune očisti i sve skupa ubaci u multi praktik .. i eto paštete za čas
|
|
![]() |
|
ajama
Cvjetni guru
Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:11 |
|
bože moj koliko hrane.ima li tebi to tko pojesti
|
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Travanj 2012 u 08:02 |
|
Proljeće savijača je pun pogodak, imaš tamo negdje natrag link po kojem sam je radila već nekoliko puta..
Tijesto uvik razvlačim sama. Probaj nećeš požalit, savršenstvo. Jučer sam radila paštetu od slanutka i paštetu od tune sa inćunima...čim uvatim vrimena dobit ćete recept i slike. A i kroasane jučer pekla i pripremila tijesto za torteline, sad idem umisit jednu turu sirnica i zabavit se par sati oko pravljenja tortelina.... pozz
|
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Travanj 2012 u 13:11 |
|
Super izgleda ali prvi puta čujem za ovo " i karamelom".
|
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 14:37 |
savijača sa jabukama i karamelom |
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 14:34 |
|
Milica7 .. jest na ribežu sam ih dekorirala
Proljeće, moji i ja ni u kom slučaju ne volimo ništa sa makom, a žarbo pita je isto fin kolač....
Klara46, hvala ti..samo ti navrati i isprobaj koji receptić
Ajama, hahaha....onda navrati kad dođeš doma
|
|
![]() |
|
ajama
Cvjetni guru
Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 12:24 |
|
danas sam malo navratila,ali to je opasno jer sam na poslu-ogladnila sam,a nije još vrijeme za kući
|
|
![]() |
|
klara46
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 10:39 |
|
palčice,
da te nema - trebalo bi te izmislit... ![]() navraćam redovito u tvoj kutak i uživam... ![]() |
|
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Travanj 2012 u 09:42 |
|
Ma ja sam svakako mislila napraviti makovnjaču za mm ali i za mene, i još neki kolač...jučer mi je na pamet pala žarbo pita!!! To mi je također super kolač.
Inače, kod tebe više neću navraćati kada sam gladna.
|
|
![]() |
|
milica7
Cvjetni guru
Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 21:43 |
|
Njoke su zanimljive za vidjeti....Jesi li to valjala na ribežu?
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 16:55 |
|
ja sam danas napravila njoke za u nedilju, idu u zamrzivač ko i tvoja orahnjača
a onda nam je pa cukar pa sam nabrzinu ispekla malo palačinki
|
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 16:54 |
|
Sarajka, Ajama, Milica7 hvala na posjeti, navratite opet .. uvik se imate s čim poslužit.
Cikas a danas je baš dan za fažol
Orahnjače su odlične za vidit i bez presjeka...ajme a kako možete odolit ne kušat ... makar jednu štrucu?
|
|
![]() |
|
Cikas
Mladi grm
ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 15:01 |
|
Po tvom receptu
ja je nabadam velikim penjurom prije pećenja da pare mogu izlazit
presjeka nema jer ide u dubinski, ja nemam kad za Uskrs peć, sve mora bit spremno. |
|
![]() |
|
Cikas
Mladi grm
ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 14:10 |
![]() |
|
milica7
Cvjetni guru
Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 12:57 |
|
Lijepo i za vidjeti a kamoli jesti,.....
mljac, mljac, mljac......
|
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ajama
Cvjetni guru
Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 12:50 |
|
prvi put sam ovdje .Krasna tema.Navraćat ću
|
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Travanj 2012 u 12:33 |
|
Fažol sa svinjskim bržolicama
30-40 dag fažola (graha) 7-8 kom svinjskih bržolica 4-5 kom većih mrkvi malo korijena selena komad suhe pancete 1 glavica kapule 3-4 veća krumpira sol papar vegeta slatke crvene paprike 2-3 lista lovora malo masti malo ulja žlica brašna žlica konšerve Fažol namoči večer prije. Ujutru ga skuhaj u dosta vode i tu vodu kad prokuha baci. U obilniji lonac stavi čistu vodu, fažol, mrkvu, korijen selena, suhu pancetu, kapulu, krompire i lovorov list. Pri kraju kuhanja posoli, popapri i stavi na vrh noža crvene slatke paprike. Posebno na ulju napravi zapržak od brašna i u njega dodaj konšervu, samo nek proključa pa stavi u lonac sa fažolom i povrćem, nek još tako sve skupa prokuha 10 minuta. U pećnici zapeci posoljene i malo posute vegetom svinjske bržolice, ja sam ih popekla na domaćoj masti....s jedne i s druge strane. Kad su skoro bržole gotove izlij sve iz lonca u tepsiju i zapeci još nekih 15-20 minuta. Ne miješat nego samo protrest tepsiju. Ja sam napravila i malo fažola "u gusto" jer to mmmm volimo, al nije bilo potriba jer je šug (umak) koji se pekao sa bržolama prefin, gust, pun okusa, ma odlično zimska spiza.
|
|
![]() |
|
sarajka
Neukroćena biljka
Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 21:45 |
|
e rižoto je super,ali na žalost sipe kod mene u ribarnicama nema.no kad stignem u tvoje krajeve probaću ga,divno izgleda
|
|
![]() |
|
palcica
Mladi grm
Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Travanj 2012 u 21:18 |
|
Proljeće a primjetila ja da tebe nema, moje stalne gošće
, a hm prigodni kolači za Uskrs, mi se tu držimo izričito sirnice i orahnjače....stvarno ne znam, a da rafiole napraviš, odlični su...a?
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 89101112 29> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |