Cvece je ukras baste |
Odgovori
|
Stranica <1 161718 |
| Korisnik | |
Wanessa
Pustio korijenje
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 17:26 |
Draga Leona! Hvala ti na srdacnoj dobrodoslici,i ovim prekrasnim lalama. Zapocela sam lalama ,ali bice i drugih , interesantnih i lepih slikica cveca iz moje bastice. Eto, najzad sam te poslusala i otvorila temu, nadam se lepom i prijatnom druzenju! Pozdrav
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 14:24 |
|
Dobrodošla Wanessa
|
|
![]() |
|
11111
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 14:07 |
|
dobro nam došla
|
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Leona31
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 13:17 |
|
Koliko sam uzbudjena govori to da ni poruku ne znam da posaljem kako treba,lale su ti prelepe uostalom sta ima kod tebe da nije lepo,zato evo ti od mene ove
![]() |
|
![]() |
|
Leona31
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 13:12 |
|
Mila moja drugarice ,koliko si ti ponosna na Lale toliko se ja ponosim tobom sto si nam se pridruzila,dobro dosla i dugo se mi ovde druzili, mnogo si me obradovala i neizmerno sam ti zahvalna
|
|
![]() |
|
Wanessa
Pustio korijenje
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 13:11 |
SlavujVk,hvala na podrsci,ima jos mnogo lijepog, rascvetalog cveca koje krasi moju bastu. Samo da nas posluzi lepo vreme,pa da uposlimo nase ruke i aparate,i bice jos lepih cvetova
|
|
![]() |
|
SlavujVk
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 12:25 |
|
Wanessa, lijepo je što si nam se pridružila.
Tulipani su ti lijepi i dobro je što si s njima otvorila svoju temu kada ih toliko voliš. Pred nama je još jedna vrtna sezona pa se nadam da ćemo vidjeti jošpuno lijepog i rascvjetanog. Dobro došla!
|
|
![]() |
|
Wanessa
Pustio korijenje
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 11:39 |
|
Vec par meseci se sa vama druzim i uzivam u vasem prelepom cvecu i prekrasnim vrtovima,puno toga sam naucila,videla biljke za koje nikad ranije nisam cula...Vec nekoliko godina gajim cvece iz ljubavi i zadovoljstva,radujem se svakom novom cvetu,obozavam retke i neobicne vrste biljaka, ali i one najobicnije,sto ih ima svaka basta.Za sada cu vam predstaviti nekoliko "svezih" slika iz moje baste, lale koje puno volim i na koje sam jako ponosna!
Pozdrav
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 161718 |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |