monsterin eko povrtnjak |
Odgovori
|
Stranica <1 5253545556 138> |
| Korisnik | |
monstera
Cvjetni guru
Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 15:18 |
|
Draga moja Wiz samo dođi, a mogle bi mi napraviti i neku razmjenu, što kažeš ? Ti meni voćkice, ja tebi povrće? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
wizardica
Trajnica
Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 15:13 |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:56 |
|
Eeeeej Dmirce, pa gdje si ti ? Nešto te u zadnje vrijeme nema baš ovdje? ![]() Kad ćeš ti već jednom zalutati na naš kraj ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
![]() |
|
dmirce12
Neukroćena biljka
Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Rujan 2013 u 12:53 |
|
Kod tebe uvjek ima za
a tebi
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 01:21 |
Draga moja ! Ma rekla sam vam da je taj kiwano toliko razvikan, prefin,prefin, a meni je bilo poznato da egzote baš i nisu nešto pre,prefino, iako istina, jestivo je, ali ako ćemo ocjenjivati, moglo bi se reći da kiwano može pokupiti neku osrednju ocjenu...Meni nije ni prefin, ni preloš, mogu ga pojesti, ali nije ništa posebno.... Što se tiče pečenja pekmeza, ako ću ga baš peći, nikad nemam sreće, jer na plinu i unatoč stalnom mješanju, uvjek mi se mora bar malo primiti i zagoriti, a to ne volim ni pod razno....stoga više ni ne kuham i ne pečem nikakve pekmeze, đemove i sl.....Moja mama ima peć na drva i onda to bude onaj pravi pekmez od šljiva.........U usporedi s mojim pekmezom, ja se s ovim glupim plinskim načinom pečenja pekmeza mogu sakriti..Sad me baš zainteresiralo ovo s pećnicom i neću imati mira dok ne probam i taj način...a moje šljive su već sada u pećnici...![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:58 |
|
Stvarno se svega nađe kod tebe. Svaka čast egzotama, ali našešljive bistrice su neusporedivo bolje od tog kivana. Pekmez nisam radila u pećnici ali sam radila onaj bez šećera. E, za to treba imati puno vremena. Stavila sam rajnglu na plinsko kuhalo, primakla stolac, uzela knjigu pa sjela i mješala pekmez tri (3) sata. Bil je jako fini i nije se niti jedna staklenka pokvarila.
|
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:51 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:48 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:45 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2013 u 00:41 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 21:57 |
|
Ahaaaaa ! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 21:39 |
|
Ti ponesto,mi vecina ured sve moramo kupiti.Na to sam aludirala.
![]() |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 20:47 |
|
Pustilka !
![]() To ti misliš da ne moram ništa više kupiti.....Uvjek se nađe nekih " crnih rupa " ( neuspjeh s povrćem ) koje treba popuniti....![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pustolovka
Neukroćena biljka
Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 15:30 |
|
Presuper ti sebi svasta nabra Monslika
Ti ne trebas ici u trgovinu kao mi neki,sve imas.![]() |
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 09:16 |
|
Rosi ! ![]() ![]() Nisam ih ni ja nikad probala do sad...Imam ih po prvi puta i moram reći, očekivala sam nešto malo više od njih, ali budući da je to egzotična biljka, nije čudo da nije baš prefina, uostalom kao i sve egzote....Tko voli nešto kiselkasto ( kao ja ) neće se baš puno buniti...Ne znam kako drugima, no meni su dobri, a vjerojatno će biti i bolji dok odstoje i požute...... bar tako kažu, čim dulje stoje tim su bolji....baš ćemo vidjeti...![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
desert rose
Trajnica
Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 09:07 |
|
Šta radiš sa ovim malim bodljikavcima? Moram priznati da ih nikada nisam jela...
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:03 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 31 Kolovoz 2013 u 00:01 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:59 |
|
|
![]() |
|
monstera
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Kolovoz 2013 u 23:56 |
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 5253545556 138> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |