Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori
|
Stranica <1 250251252253254 319> |
| Korisnik | |
miska
Cvjetni guru
Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:36 |
|
Prekrasne trave,ruze i senecio u cvatu
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus
Cvjetni guru
DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:43 |
|
Vidim da nisam jedina koja je čekala da postaviš slikice,gledala,gledala......i šta sad pametno reči???Postoji li biljka koju nemaš,prekrasne travice,nisam ni znala da ima toliko vrsta,ruže uživaju u toploj jeseni,senecio ima poseban cvijet.......ma jednom riječju prelijepo
![]() |
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:54 |
Ma nisam sve ni slikala,imam ih još nekoliko posađenih,novih.Nešto sam kupila u MBM-u na izletu sa Retriver Sarom,a nešto na sniženju u Baumaxu.Ona krasna biljka ti je Euphorbia Ascot rainbow.
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 20:59 |
Moon jako mi je spor internet navečer pa mi dosadi čekanje,a slike ostanu onako za uspomenu.Uredila sam i veliki dio travnjaka sa sedumima.Ostalo je još malo za proljeće.Uspjela sam presaditi sve grmove i drveće i sad mi treba kiša da se to lijepo primi.A od ovog mog senecia,sve bebice su procvale i čini mi se da je upravo on najzahvalniji.
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:04 |
Draga baš sam zadovoljna što sam sve posadila,još samo da te trave u proljeće krenu.Nadam se da će ispuniti moja očekivanja.Nisu samo delosperme procvale,nego i phlox i salvia leucanta.Kao da je proljeće.A što se tiče vrtlara,MM kaže da bi bolje bilo da je vrtlarica,ha,ha,ha.Šalim se,ma tko meni može pokvariti zadovoljstvo koje mi pružaju moje biljke.
|
|
![]() |
|
moon
administrator
Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:08 |
|
Draga Camellia, ako ti treba kiše, poslat ću ti malo od mene, tu pak ne staje. Ma i meni je internet usporen,a miš mi je kao puž, nikako se pomaknuti gdje bi trebao, sve zastajkuje i preskače, no retrogradni Merkur je pa me niti ne čudi
.Jedva čekam vidjeti dio sa sedumima |
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:13 |
E jesi me nahvalila!!!Imaš pravo,prekrasno izgleda sad u ovu toplu jesen,šareno,narančasto-crveno-žuto.Iako ,priznajem,ja volim proljeće i proljetni kolorit.Jedino uvijek strepim nad zimom i molim se da ne padne veliki snijeg i da mi ne slomi sve ovo što sam posadila.
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:15 |
Slažem se,senecio mi je zasjenio sve ostale sukulente.Još 2 se spremaju na cvatnju.
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:19 |
mali kaktus ipak su tvoje ruže kraljice.Ja imam puno zatečenih,starih,koje cvjetaju kratko i na proljeće ću ih zamjeniti nekim ljepšim.Nekoliko sam ih već bacila jer imaju trnja previše,a slabo su cvjetale.Trave inače volim i jedva čekam da narastu.S vanjske strane sam sadila visoke,pa srednje i uz rub niske.
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:23 |
moon ja sam na brijegu,nije strmo nego u blagom padu,ali dovoljno da bude suho 3 dana nakon obilnih kiša.Kod mene izgleda i južina djeluje na internet.Najbolje je ujutro,ali onda baš nemam vremena.A što se tiče seduma,trebam još staviti malč,znači još jedan dan posla.
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:27 |
|
[/IMG]
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:28 |
|
[/IMG]
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:29 |
|
[/IMG]
|
|
![]() |
|
Camellia
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Listopad 2013 u 21:32 |
|
[/IMG]
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 00:21 |
|
Predivno sređen vrt, toliko lijepih i različitih ruža, a tek trave, predive su kad popune praznine i zanjišu se na vjetru bit će to prizor za pamćenje. A nakon svega ovolika kolekcija sukulenata, mogu samo reči izvrsno.
Ova slika je fantastična [/IMG]
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
LeoNata
Pustio korijenje
Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 00:35 |
|
Ja sam danas osobno vidjela sreću i ponos u očima zbog senecia, zbog toga je još vrijedniji!
Hvala ti, draga moja, na pozivu i upoznavanju! Najgore od svega bilo mi je što sam morala na posao, a čekale me vrećice pune darova od drage Camellie, tako da sam ih tek navečer u miru pregledala, pobedinala i rasporedila po kući! Današnje na žalost prekratko druženje za mene je bilo kao Alisi u Zemlji čudesa. Ne mogu još uvijek, ženo, vjerovati što sve imaš, nisam nikada u životu vidjela tako nešto, a tiče se sukulenata i inih, mislim da ću sanjati večeras one gigantske kalanhoe! I neću ti zahvaljivati, već poslati veliku pusu do slijedećeg druženja! I da- svaka ti čast na svemu oko čega se brineš i radiš, nije to upoće malo za jednu ženu! Sve ti se to vraća, ta ljubav i trud, al sad malkoc odmori! ![]() A štrudla... očekujem receptić!![]() Veliki pozdravi!! |
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
Carol
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 17:11 |
|
Nove travice !! Prekrasno. A tek formium, gdje si ga kupila? Ja bi trebala nabaviti jedan za poklon.
|
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
klaudija8
Mladi grm
Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 18:12 |
|
prekrasano I raskosno draga - opet sam uzivala u tvojim divnim slicicama I iznimno lijepom vrtu
|
|
![]() |
|
Leona31
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 18:22 |
|
Mislim ajde necu da budem dosadna pa da stalno piskaram,svratim pogledam odusevim se svakako,ali eto ja jednostavno moram,solidarisem se sa Lantanom,ovo je preprekrasno
![]() |
|
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Smail
Trajnica
Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2013 u 18:26 |
|
Sva sreća da je ovako lijepo vrijeme, vidim opet si imala radne akcije, travama si odabrala prekrasno mjesto, koliko si nabavila novih sada već imaš prekrasnu kolekciju .
|
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 250251252253254 319> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |