Moje vrtlarenje |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
Rabarbara
Upravo klijam Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Rabarbara
Upravo klijam Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
predivne fotkice...svuda neki tebi specifican detalj...jako lijepo i uredno...a cuke su neizostavni dio naseg imanja...neka ih samo da se stkaju sa nama...
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dobro nam došla, veselim se druženju s tobom i tvojim vrtom. Predivne biljke, skimije su mi posebne.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa, hvala ti na iskrenoj
dobrodošlici i podršci.
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rajski vrtovi, hvala na iskrenoj
dobrodošlici i podršci.
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago moje cvjetno društvo,
hvala vam na iskrenoj dobrodošlici i podršci. Veliki sam ljubitelj prirode i biljaka, ali početnik sam u vrtlarenju. Nastojati ću se što češće družiti s vama, prateći aktivnosti u vašim impresivnim vrtovima. |
|
Nisa
Neukroćena biljka Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Dobrodošlica novom vrtu i vrtlarici
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisa hvala.
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla sa svojim lijepim cvjetnim kutkom! Preslatki su ti ljubimci!
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vila2 hvala
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš se veselim druženju s mojim cvjetnim društvom.
|
|
Miranda
Odrastao grm Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miranda, hvala ti na iskrenoj dobrodošlici i podršci.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Srdačan pozdrav od još jedne novopridošlice tebi i pesekima
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga kamenjarka1, veselim se našem druženju na cvjetnom forumu. srdačan pozdrav
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nek si ti nas nasla i uzivat ces sa nama u svom i u nasim vrtovima...nikad nam nije dosta predivnog druzenja...a dan bez ulaska u neciji vrt i razmjena znanja je neprocjenjiva...postala si dio jedne lijepe i predivne cvjetne obitelji...svi se iskreno radujemo sto si sa nama...
|
|
|
|
Rabarbara
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Draga Josipa, hvala ti na toploj dobrodošlici.
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tebi sto si nas nasla...
|
|
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |