Kontesin vrt |
Odgovori
|
Stranica <1 4041424344 104> |
| Korisnik | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 12:49 |
|
Jos bum pozalila kaj sam skinula jedan balkon. ovakvo lijepo cvetje je prekrasno.Imas ga puno puno i zato sada vidim zasto se u petak zuris na vikedn.
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 10:28 |
|
Falaaa dragi gosti i dođite nam opet
![]() kana štrajka sa cvijetom...a nisam sigurna da joj je odobren štrajk ![]() ![]() a ricinus mi je čak do koljena ![]() ![]() da ne ispadne da niš ne cvijeta ovaj suncokret me dobranooo prerastao ![]() ![]() žuta, visoka gailardija...zalutala među rudbecie...baš mi je slatkica ![]() opet cvate onaj maći kokotić...kojeg sam tražila cijelo proljeće po vrtu ![]() ![]() moja gaura posađena ovo proljeće je cvala sa tu i tamo kojim cvijetom, ali nikada nije došla do punog cvata....ali lijepi grmek je narastao ![]() raščupani krumpirko....moram se ohrabriti da ga ošišam ![]() ![]() mirišljavi cvijet hoste se počeo otvarati ![]() gogaaaaaa....pogleć tvoji / moji hibići imaju pupove ![]() ![]() ove godine su ostići baš medeni....fino su narasli čak sam ih morala privezivati uz štapek (onaj sa svemirskim laticama se nije htio slikati) ![]() paradajzekiiii tek su počeli zoriti, a neke je već plamenjača napala ![]() ![]() napokon je predsjednik i u mom vrtu i cvate od sreće ![]() noooo šalu na stranu...clematis President kupljen ovo proljeće je prvo bio malo nadrapao, ali sad mi je podario čak dva cvijeta...veliki su mi kao kuća ![]() ![]() |
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 09:17 |
|
prelijepo kontesa,skulenti
|
|
![]() |
|
ivna
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 08:46 |
|
Ak ne znaš kam bi s englezicom , ja znam
!
|
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 07:58 |
|
moja suzi je bas porasla,cvjeta neumorno,samo se brinem kako da sakupim sjeme,valjda cu se snaci
cvijece ti je
|
|
![]() |
|
Medvjed34
Odrastao grm
Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 07:01 |
|
Kontek jako ti je lepo sve! Ako uspiješ uhvatit nekaj sjemena bijele suzi, predbilježba je s moje strane. žutih se nadam sa svoje, iako ni moja još ne pokazuje znakove da bi mogla urodit plodom...
|
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida
Cvjetni guru
Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 06:34 |
|
Kontek, ja baš imam rada prije/poslije slikice - i uvijek ih radosno pogledam! Tako najviše vidimo napredak i sebe kao vrtlara i svojeg vrteka. Sukulenti su odlični, mogu ti reći da sam i ja sve više počela gledati sukulentiće i sve su mi ljepši i ljepši! Lantana i slamnati cvijet su mi isto jako lepeki.
|
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
macak
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 23:22 |
|
Divnoooooo! Daj mi pošalji reznice onih šarenolisnih fuksija baš su fora, posebno ona s malo rozastog.
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 23:17 |
|
vilmač hvala
![]() opet ću malo dosađivati sa slikicama istog cvijeća ![]() prvo malo prije i poslije echeverije u proljeće ![]() i danaas cvijetek tjera jedna i malkice kao da se guraju ![]() ![]() sukulenti kada su posađeni ![]() i neki dan...i oni su malo narasliiii ![]() ![]() i vidim da je neki alisum ušetao među njih ![]() ![]() da ne davim dalje sa prije poslije.... žuta suzika..malo ju muči manjak vode i zato su listovi takvi, a sjeme ne vidim nigdje, a cvate ![]() bijela suzika se malo bolje drži ![]() englezice su bile prelijepe kad sam ih kupila...sada imaju dosta lišća i par cvijeteka...bit će da nisu za vikend vrtlare ![]() ![]() lijepi dečko...usamljen i jedini od svoje vrste ![]() ![]() kalanchoa stigla od Otok je velikaaa i već je mama mladicama raseljenima po susjedstvu ![]() ![]() tu su isto neke od njenih beba, ali i aloa koju sam dobila od Brbea i koja mi je skoro gecrk i sad tjera novi mikro listek ![]() ![]() jedna od čuvarkuća cvate ![]() agić tjera listove kao lud, ali cvieta nema ![]() ![]() lantana... ![]() prvo su cvijetovi ovakvi ![]() i poslije ovakvi crveni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jedna ružicaaa ![]() |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
VILMAČ
Odrastao grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:17 |
|
na red je došao i tvoj vrt! pitam se gdje sam do sad bila! ma prelijepo,šareno, veselo,baš kako volim!
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:11 |
|
bromeee...sličke su spremne u fotiću samo mi je kabel od laptopa na brijegu ostao pa moram sutra po njega...ispraznila se baterija
![]()
|
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bromelija
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:59 |
|
nadam se da ćeš pored zaljevanja naći vremena za fotkanje da i mi možemo uživati
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:46 |
|
curičke hvala vam
![]() hoya meni ti je isto puno toga propalo nakon sijanja...tako da te to ne treba zabrinjavati, sijat ćemo ponovo ali direktno u vrt iduću godinusreća da sam za vrijeme najvećih vrućina bila na go pa sam zalijevala, a uskočila je koji puta i susjeda pa slomila nogu i sad je cvijeće prepušteno samo sebi do vikenda sreća pa je u zadnje vrijeme poprilično kiše palo |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya
Cvjetni guru
Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 12:36 |
|
Niknulo ti je toliko toga što sam i ja sijala - meni pun toga nije niknulo, a ono što sam presadila u vrt - pož pojeo.
E to je podbačaj.
Kad ti gledam cvijeće imam dojam da si svaki dan uz njega. Ili ga netko njeguje? Uglavnom: Sve u svemu - divota!
|
|
![]() |
|
josipa
Mladi grm
Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 11:05 |
|
uuuuu al su ti se lijepo rascvale rudbekije , prelijepa slika.
|
|
![]() |
|
gioiaa
Cvjetni guru
Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 10:19 |
|
prosetala sam,sve je divno rascvjetano
|
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 23:20 |
|
brome i forzicija, hvalaaaa
![]() katek pa ova velika je skoro takva i došla od tebe, a znam da je jedna kupljena, jedna tvoja bijela je posađena u vrt i jedna mi je nepoznanica sve one štrajkaju samo ova cvate..bit će da se moram prijetiti ali tko im može zamjeriti kada su žednice, a mene nema da ih svaki dan zaijem ![]() u fuksiju stablašicu pokušavam formrati onu skroz iza koja strši iznad ostalih, ali još nije procvala...čekam ju ta mi je posebna.... |
|
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
forzicija2005
Trajnica
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 17:35 |
zaljubila sam se u tvoje dvorište !!!
|
|
![]() |
|
kat.rea
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 16:35 |
|
Koja raskoš na zagorskim bregima, baš je sve krasno rascvjetano. Baš su mi lijepe tvoje žute rudbekije, a na noćurke ili pupaljke sam ljubomorna
Truba ti je lijepa, baš je lijepo krošnju formirala, ona je od lani, a druge dvije? Fuksije su ti lijepe, koju si ono u stablašicu formirala?
Koja kolekcija kopriva
. |
|
![]() |
|
bromelija
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Srpanj 2010 u 15:34 |
koliko kod tebe rascvijetalog i preljepog cvijeća...uživala sam prošetati
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 4041424344 104> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |