Narcisi - Sunovrat - Narcissus |
Odgovori
|
Stranica <1 45678> |
| Korisnik | |
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Travanj 2008 u 21:37 |
|
Mislim da će im biti bolje u zemlji (vani). Što se tiče sunca, hlada - na proljeće dok cvatu ionako još nema hlada, tako da mislim da za njih to nije presudno
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Travanj 2008 u 12:38 |
|
Moji su listići u teglicama izašli neki 5 neki do 10 cm i tako stoje. Sigurna sam da ove godine neće cvasti, pa sam mislila preseliti ih u vrt, ili da ih ostavim u teglicama i ne diram do druge godine. Gdje da ih držim sunce, hlad -
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
xenia64
Mladi grm
Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 28 Ožujak 2008 u 11:07 |
|
Mojim duplićima očito ne paše kod mene. sve ove godine tjeraju pupove i onda se ne otvore već iznutra sasuše. Pojma nemam zašto. Ako se pojave i ove godine morat ću ih premjestiti ili
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator
tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 21 Ožujak 2008 u 08:39 |
|
meni narisi koje sam sadio u kuci - loncanici, nikako nisu dobro ispali. prerjetki i na dugackim stabljikama... tako da sam odustao od toga!!!
A ove godine nikako da mi u vrtu procvijetaju!!! Svim susjedima tako lijepo ukrašavaju vrt
a kod mene jos nista!!!! PS. slike su predivne.... i ja bih da su moji takvi!!!!
|
|
![]() |
|
nera
Već proklijao
Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 22:49 |
|
mo0ji su konačno krenuli. mi ih inače zovemo ćuki
|
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
proljeće
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 15:24 |
|
Ma vidi ti nje što joj je krenulo, a ono moje od sinoć izgleda ne bude ništa( što sam dobila od Andree).Molite se "svi skupa sa mnom zajedno" da dođe sebi i obraduje me!!!
Ugodan vikend!
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 14 Ožujak 2008 u 12:43 |
|
Dragi moji pelcerčići, proljeće i narcise i ostali forumaši - stvarno mi je jučer bilo jako lijepo a danas imam još tri narcisice procvjetane
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Ožujak 2008 u 22:21 |
|
Tek sam sad vidjela da više nisam nedavno posijana (posijala /izgubila/ sam ja sebe davno) već sam PUSTILA KORJENJE. To je stvarno istina, brzo se zakorjenim gdje mi je ugodno
.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Ožujak 2008 u 22:20 |
|
Gle, kod mame na vrtu su već procvale a na mojima ni ove godine se ne vidi niti jedan pup. Da, radi se o onim bijelim, one koje su samo jedan cvjetić na stapci.
Branka, stvarno nemam mjesta za pampasicu, divim im se u nekim prostranim vrtovima, zezam se samo da moje narcise imaju toliko lišća kao pampasica. Narcisu u mojoj sobi, ni mala niti velika, nešto između kupila mi MP kćer pa je sad tetošim - samo što je ne stavim u krevet na grijanje.
Rame - uteče prije sto godina a sad imam prečeg posla nego tražiti drugo
![]() |
|
![]() |
|
kika
Odrastao grm
Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Ožujak 2008 u 22:14 |
|
Franjica, ako imaš one bijele narcise, oni cvatu nešto kasnije.
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 12 Ožujak 2008 u 22:08 |
|
Dajem vam ČR da ih već dvije godine nisam niti obrezivala, niti frizirala čak nisam lišće ni u čvorove vezala (prije 3-4 godine jedna od susjeda mi je to savjetovala kako moja Mia i njezine kolegice mačke i mačkovi ne bi divljali po njima. Uostalom to sam i pročitala u Vrtu, sve sam poduzimala ne bi li se rascvjetale pogotovo od kada prije 4 godine mama živi kod mene. Posebno sam radi nje željela da ima nešto iz njezinog vrta. Ne ide pa ne ide, mislila sam da ih možda negdje premjestim mada ne znam kuda. Magnolija se još nije rascvjetala niti razlistala pa imaju sunca maksimalno moguće, perunike su tem male pa ih niti one ne smetaju. Nagnojene su najesen, nisu mačke krive jer cvjetaju mačuhice, šafrani, ljubice - no valjda zato što njih najviše čekam (prvo radi mame, pa onda zato što me sjećaju na moje najranije djetinjstvo, jedno od mojih najranijih sjećanja vezano je uz njih a i takve nema nitko u ulici) one ne će procvjetati.
|
|
![]() |
|
aglaja
Mladi grm
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2008 u 23:42 |
|
Franjica, ako zaista uskoro dodje do te kosnje, ni sledece godine nece biti cvatnje. Koliko se secam, vec ti je neko od clanova, na jednoj od tema, o tome i pisao.
|
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka
Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2008 u 21:32 |
|
franjice pa ja sam ti ponudila pampasicu ali si rekla da nema gdje posadit a stavila bi narcise na jastuk kak sad to , a gdje je rame
|
|
![]() |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2008 u 20:52 |
|
Ma da meni procvjetaju i male kao tratinčice ja bih bila presretna, sad gledam ovu kraj PC, puna je glavica i sve mislim da je "stavim na jastuk kraj glave" pa da je vidim ujutro procvjetanu.
One dolje u kopanjici imaju lišća, ma umislile si da su pampas trava, žbunje lišća a od cvijeta ni c.... bit će košnje, bit će košnje....
|
|
![]() |
|
ines
Odrastao grm
Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2008 u 20:35 |
|
Ja sam prošle godine kupila procvjetale Narcise u Bauhusu i posadila ih u vrt. Bili su normalno veliki, ali ove godine su izbili neki patuljci. Tak su mali. |
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 22:02 |
|
Ovi mali su prekrasni...nikak da si i to kupim... Moji doma samo što nisu procvali... (od onih koje nisu "sredili" psi
- kopali su uz ogradu gdje su posađeni narcisi)
|
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator
tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 21:48 |
|
Ja sam bas jucer isao nesto do požege i veliku... i putem vidio tako predivno rascvjetane narcise...
a kod mene jos nista!!!! Vjerovatno zato sto su u hladu tj. sjeni pa malo kasne...
A kod susjeda su tako lijepi rascvjetani....
![]() |
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 20:58 |
|
Nisam ih nikad u živo vidjela, baš su medeni.
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 19:59 |
preslatki su.Sutra idem do mame,moram aparat ponjeti,ona ima neke malecke,malecke,zumbuli su veliki prema tim narcisama. Nikako da si par lukovica preselim kod sebe
|
|
![]() |
|
xenia64
Mladi grm
Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2008 u 19:46 |
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 45678> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |