moj ranč |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 22:35 |
pravi mali ranč
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je divno-i sad idemo dalje ovo je samo ono što se kaže mi malo umočili
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Hočemo još slika.....
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Vrt izgleda super ,a vidim da je rajčica skoro za papati...
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
to su ti ličinke bubamare, jako korisne, blago tebi. Ja sam na jednom listu našla jajašca pa sad čekam razvoj događaja
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Konačno sam uhvatila vremena snimiti nove sličice iz svog vrta ali mi nešto šteka komp pa ću probati sada prebaciti
![]() MPK traži nepostojeće zlatice u krumpiru ![]() luk, korabice i loša mrkva ![]() malo su mi drhtale ruke, malo je puhao vjetar pa ispade jako loša slika facelije ![]() imala sam praznog mjesta i posadila papriku iako nikad ne uspjeva kod mene ![]() ![]() ove su mi bubice pojele uši na bobu ![]() bob koji je več obran ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasan ranc...paradajzici fini dolaze...
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasan paradajz i naravno prekrasan ranč
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čekamo te, čekamo, češće na forumu
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam naisla na ovu biljcicu(zadnja slika),tako je divna,cula sam da je otrovna.Steta...
|
|
![]() |
|
Koristim ove izgleda posljednje tople dane za vanjske radove ali pratim i ja što se tu sve radi. Čim malo zahladi eto mene češće da se divim vašim vrtovima i upoznam s novim članovima. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrijedna Xenija, često mislim na tebe, kad u vrtu ugledam božur, ružicu koja još uvijek cvate, a i breskvica će uskoro u Sradnik, dobro se drži.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imaš ti posla....ma nema šanse da tvoj vrt postane kao susjedov pokraj tebe....
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() moj današnji radni uspjeh i hrpa koja me još čeka
![]() grašak
![]() silvekini kosmosi su tako slatki da ih nisam imala srca počupati
![]() trebala bi još jednom pokositi prije zime...
![]() da mi se vrt ne pretvori u OVO kod kao kod mog desnog susjeda.
![]() lijepo mali otrovno
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
[QUOTE
Hvala svima na pohvalama, samo na slikama izgleda puno bolje nego stvarno.Ali eto trudim se .[/QUOTE] Ima nas još kojima na slikam sve ljepše ispada nego je u prirodi. ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Ranč je supika... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
SilveK... Kada već spominješ paradajziće... Ti si mi poslala sjeme onih koktel rajčica, ne? Moram pofotkat ih sutra... Imam ih u jednom loncu na balkonu, prekrasno su narasli i dosta su cvjetali (još uvijek cvjetaju), sada čekam da krenu u stvaranje plodića...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |