Kod stričeka Paje |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | ||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Rujan 2010 u 17:38 |
|
Mislim da sam čitala reportažu o ovom imanju u časopisu "Moj cvijet"...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
|
ima lijepih starih stvari.
|
||
mi smo djeca cvijeća
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
Bas divan kutak za odmor,predivno je
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Ma i ja sam mislila da nije pravi, ali tko pita ne skita.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
Prekrasno. Ima se dosta toga vidjeti.Prava seoska idila.Mostic sa pecarosom i apartman u bacvi, zaista fascinantno.
![]() |
||
pozdrav iz Norveske
|
||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
super! zbilja za otići tamo i uživati!
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
haha pecaroš je gipsani i peca lopoče
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Prekrasno sve skupa. A onaj pecaroš je pravi ili?
Tu se vidi jako puno truda i ljubavi prema starinama.
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
evo da zajednički odgovorim.
Riječ je o našem obiteljskom prijatelju koji je želju za tako nešto imao već godinama. Inače je vlasnik jednog kafića tu u Lekeniku, ali naravno da mu to nije dovoljno da isfinancira jedan takav pothvat.
A u tom kafiću se nalazi zbirka starih sablji i pušaka, mušeta i pištolja, zgodno za sve ljubitelje starina.
Godinama malo pomalo sakuplja stare predmete i ovo što ste imali prilike sada vidjeti na slikama je rađeno (sređivano) unatrag cca 5g. To je sve čišćeno, obnavljano i cilj svega je da bude kao šta je bilo i nekada.
Lokacija na kojoj se sve nalazi je Mala Gorica- gdje je striček Pajo imao kuću i okućnicu u koju je također uloženo jako puno truda i pažnje. Ima zaista puno zelenila, cvijeća i detalja po cijelom imanju.
I ovi krasni konjići borave u štali koja je posve uređena kao šta je bila i prije 200g., u kovačnici se nalazi kovački alat koji je posve osposobljen za rad, tako i tkalački dio, ili dio s "pecarom želja"- tu će biti prava pecara i kušaonica različitih vrsta domaće rakije.
Apartmani-bačve su baćve od vinjaka koje su nabavljene iz Badela- naravno da će se moći iznajmiti, a također se uređuju i "moderni" apartmani u samoj kući.
Po meni idealno za neki kraći vikend odmor ili kao jednostavno promjenu u ljetovanju- malo stare seoske idile.
Nisu sve životinjice slikane no ima još nekih vrsta jarebica??? (drugi put budem sve točno provjerila).
Naravno i sami vlasnici su jako dragi ljudi tako da mislim tko god navrati da će mu to biti jedno krasno iskustvo i da će se vratiti kad tad
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Super izgleda ,apartmani ,okućnica ,životinjice...! Super izlet ,gdje se puno toga može vidjeti! |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Zadivljena sam.
![]() Vjerujem da se vlasnik priprema to uključiti u turističku ponudu (apartmani), jer bi mnogi iz velikih gradova uživali u boravku ovdje.Naprosto je šteta da se o tome više ne zna. Hvala Mamaa što si nam priuštila ovaj lijepi izlet.
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...pa ovo jemjesto iz bajke....kako to sve održava?....a apartmani u bačvi su mi naj!!!1
...može li se iznajmiti jedna bačva, onako turistički ?...
![]() |
||
![]() |
||
|
super, baš mi je drago da su nekog slikice razveselile
![]() ![]() ![]()
iako blago zabrinuta, da dobre sam volje i mislim da mi je i obitelj veselija
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Gledali zajedno mm i ja, a on je zaista uživao, i na svaku drugu slikicu skakao, ovo imam i ja.
No baš mi je drago da ste s djecom bili na izletu, uživali na zraku, a ti si vidim dobre volje, a onda je cjela obitelj sretna.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
|
i upravo sam uvidjela da mi m nij euslikao prekrasne pse i još neke detalje
![]() ![]() ![]() ![]() Nadam se da vam se dopalo, i slijedeći put kad ću ići napravim par slikica
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
baš je super kod stričeka Paje
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
a tu je i plllllllllllll (kak su rekli moji dečki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |