lmun i naranđe |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Kolovoz 2009 u 12:57 |
suprug mi radi u zg. samo reci gdije si tocno a imam i rodbinu tak da nije problem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hirsch ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moze javi kako da ti dostavim.
|
|
![]() |
|
hirsch ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 20 |
jelena poslala sam ti br.mobija ali ti se nejavljas.ako si jos zainteresirana javi se. pozdrav
|
|
![]() |
|
a gje se nalazis ja sam u zgb. mozes doci jer postom nesaljem posto bi mladice uginule,ili imas nekoga ko bi dosao po to.pozddrav
|
|
![]() |
|
halo maslacak7 odgovaram ali neznam zasto ne dobijes poruku?pisi mi ako si je s.ada primila,tako isto gdje da ti je dostavim samo ne postom
|
|
![]() |
|
postom nemogu slati jer bi mladice uginule. ako hoces i ako si u zgb. dodi do mene ili ako imas nekoga u zgb. da mu dostavim.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
saljem adresu na pp
|
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
moze sve al na pp
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
al nitko nista ne odgovara...
|
|
![]() |
|
i ja bih limun i narandu ak moze
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja nisam blizu s murtera sam...
|
|
![]() |
|
bvlgari76 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Vec sam negdje napisao, 60ak (slovima sezdesetak) sadnica limuna i ostalih agruma, velicine do 10ak cm, necijepljenih, dijelim
Javite na pp
|
|
![]() |
|
može javi kad želiš doci .ako si u zgb.
|
|
![]() |
|
ja bi limun ako ima...
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
aj,pošalji mi svoj broj moba na PM pa podignem u Zg...može?
|
|
![]() |
|
tesko jer tamarilo je jako osjetliv.možda imas nekoga ko moze podici u zgb.pozdrav
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jel ima još tamarila?? i ja bi to probala
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
neznam sto hoces tamarilo i limun.javi i kako da ti posaljem.
|
|
![]() |
|
može a kako da ti dostavim?
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
ok...onda tamarilo i limun.može? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |