nirvana |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
čokolina ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Rujan 2010 u 13:18 |
evo svratila i ja da pohvalim radove. jako mi se sviđa ona škrinjica sa crvenim ružama, a naplavine su ti isto zakon. pozdrav
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Mare N. mi je pročitala misli
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
drvena kašeta je odlična i slažem se s natom da bi još više zasjala da ju središ i iznutra.....a kineska kutija izgleda kao da je iz dinastije ming......
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Fala Sarita!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
pridruzujem se komentaru nase rose da se ne bih ponavaljalo, ...samo naprijed nirvana
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Svim curama veliko hvala na komentarima i Rosi na dobrodošlici !!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nirvana dobro nam došla!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako mi je lipo sve nirvana, za onu unutrašnjost kutije mi je dobar natašin savjet, a ona kineska me baš oduševila kako si je dobro upotrijebila
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ova japansko-kineska (koja li je?! pitam se sada) je odlična...
baš mi je drago da si odlučila srediti onu unutra...malolmi fali završni tač... ako mogu ubaciti sugestiju...ja bih na njoj iznutra primjenila dvostruki shabby...koristila bih dolje boju sličnu kaol što je na bokovima kutije, pa bih nakon voska drugi sloj prekrila bijelom bojom, prešmirglala vosak, pa bih onda premazala bijelom bojom, preko nje opet vosak, a onda stavila ovu tirkizno plavu,kao što je na prednjoj strani kutije... tako bi slijedila niz boja koje jesu izvana, a shabbyem bi dočarala malo starinu i pohabanost iznutra... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
nisam baš fan anđeoskih motiva ali shabby je fantastičan! na crvenoj kutijici je salveta koja mi se jako sviđa ali sam je koristila samo na jednoj maloj škrinjici. morat ću je opet negdje iskombinirati. tvoja škrinjica je odlična! kutija s orhidejama jako lijepa ali definitivno joj nešto napravi u unutrašnjosti da zablista u punom sjaju. bit će ko bombon! |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
ovo je lijepo,lijepo... |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
a jesi pokušala motiv nać na internetu pa isprintat...
|
|
![]() |
|
Valisa ovo imam sve napravljeno od prije,sestri san bila dužna nešto napravit i to sam jučer a prijateljici koja triba svaki dan rodit pravim,lipim,skidam,bojam preko opet lipim i tako dva dana.I opet mi se ne sviđa jer nemam motiv šta sam zamislila.Baš sam nesritna jer sam tila da bude lipo i evo sad ovde kukam!Uglavnom nakon toga zatvaram butigu jer je pakleno i iden se banjat!Kika fala!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-lijepo,lijepo
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
lipe kutije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nataša jesam ali nisam još odlučila šta bi.Malo novih kutija
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/kutija/13156.aspx] |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
odčniol si iskombiirala ove orhideje i bčeno stranice na kutiji... jesi razmišljala da joj središ unuturašnjost...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
JEDNA ŠKRINJICA I JEDNA KUTIJICA
URL=http://www.cvijet.info//slike_cvijeca/decoupage/kutija/13140.aspx] |
|
![]() |
|
Kika fala na komentaru!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |