Lilyna radionica :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 11 Studeni 2011 u 19:15 |
Lipa kutija
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala lijepa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
kutija je prekrasna ....
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
Hvala ti Martina
![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
odlična kutija, jako mi se sviđa!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Hvala puno na pohvalama i motivaciji. Eto dugo me nije bilo pa pozdravljam sve redom. Ova kutijica je od sinoć ![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasno je sve a stolica je izuzetna
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Radovi su ti stvarno dobri, naročito ova kutija.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
odlični radovi
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kako je dobra stolica,savršena,ne znam kako mi je promakla,vidjela sam da si nešto stavila u friško i nađem kutiju(pravo slatko-dječije,prelijepa!)a sad kad sam došla k tebi zabezeknula sam se doslovno,kako je dobra!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kutija za dječju sobu. Malo je zgužvana salveta ali baš sam zadovoljna kako je dobilo efekt starog i izraubanog.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala puuuno žemske!
![]() Žao mi je jedino što nisam pofotkala stolac prije izrade, bio je skroz izruiniran i skoro za smeće. Bilo bi zgodno vidjeti promjenu "prije" i "poslije" ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ooooo što je dobra stolica!!!!
Mogla bih ponovit ovo što je Elza rekla! |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Stolica je super i izbor salvete, a što je još važnije izvedba je savršena.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Stolica je super
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepa stolica,fino ukomponirane boje
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
@-valliSa ,Mima35,jani - hvala vam puno ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kutija super izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Baš simpatična kutija. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |