moji prvi koraci |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Svibanj 2012 u 10:07 |
Koliko novih radova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam, samo još da savladam pitorico bar približno dobar klarinom biću zadovoljna
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prelijepi radovi,
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
hvala
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
ovo je preslatko!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() evo malo relativno novih radova |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala dinazg.vremenom će to biti još bolje trudim se.
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
dakle magnolija, ako ovo nazivaš prvim koracima, kako će tek sve izgledati kad protrčiš?
![]() |
|
![]() |
|
draga moja fany hvala ti na tako lijepim riječima i na divnom druženju u sarajevu.tvoje cvjećke su posađene hvala
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo me kod tebe i na ovoj temi za mene je sve to nepoznanica ali da je lijepo i prelijepo moram priznati, bravo magnolija sad ti se još više divim
![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hvala jani.ove tri kutije su od drveta, svako bi je iskoristio na svoj način moja kćerka je naručila da joj napravim za četke dezodoranse i kozmetiku.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Draga moja - ovo je fenomenalno!!! Salvetu su savršeno uklopila
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
hvala vam cure na komplimentima. baka božica to špricanje me naučila moja draga sarita, ja sam staru četkicu za zube umočila u boju i prstom po četki prešla i to je to.prvo probaj po nečem bezveze dok ne budeš zadovoljna učinkom.hvala još jednom mojoj sari što me naučila puno toga.klara to na dnu je končana čipka.kod nas toga ima kupiti svugdje i jako ih volim svugdje ih stavljam daju mi neku eleganciju vintage šmeka.
evo za moju dragu jani pokaz kako sam bila vrijedna i odmah upotrijebila salvetu koju mi je poslala a ja sam je dugo željela ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
prekrasno sve ,sve je
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasni tanjuri,motiv i zvedba za 5
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
ovi stri bambusni tanjuri i zdjele ma
![]() obožavam ovo špricanje, točkice...ak ti nije teško moš objasnit kako to radiš...da sad ne tražim po cijelom forumu.... |
|
![]() |
|
odličan makeover tanjura, ali onaj komplet s kutijicom, četkom, svjećnjakom i svijećom... ![]() ![]() čaroban je... baš me očarao na prvu... kako si radila podnožje svjećnjaka i onaj rub na poklopcu kutijice? vrlo nježno, a baš je dalo jednu posebnu notu... |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |