moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 89> |
Korisnik | |
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemrem se nagledat,tak si ja nekak zamisljam vrt kad cu ga imati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hvala Mihaela,ja si ga malo drugačije zamišljam al treba to ostvariti
![]() |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Bilje ti je mrak a ak te muci arhitektura samo reci. |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Više me realizacija muči
![]() Volim ja sve to sama raditi.Sad razmišljam kako neku "baru" ubaciti tu.Naravno sama bi radila to.Ako imaš ideju neku dobro bi mi došla.Tamo negdje pod "vodeni vrtovi" sam stavila sliku,da se vidi di bi je napravila.
|
|
![]() |
|
Odgovorila sam ti tamo.
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
tek sam sad ovo vidjela
ovo je raj za oci i dusu svaka cast shasha ![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
i ja kasnim, sporo hvatam ritam;
Shasha
![]() ![]() ![]() ovo je naj vrt, naj cvijeće; ili dvorište kako ti kažeš;
FENOMENALNO ,
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Shasha dvorište ti je savršeno....pinceze su ti roza sulfrinije...nemam riječi...
savršeno... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aj da barem sličice stavim kad teksta nigdje nema.Evo jedne gljive koja je niknula među malim kamenjarkama
![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
wow
pa ovo je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
sada sam zaista
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala TeaK,uvijek je lijepo čuti tako nešto,a ja to svaki put prenesem cvijeću vani(možda zato bolje raste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
stvarno krasno,a kak ti je lubenica sa druge strane? Ili je više nema
![]() |
|
![]() |
|
ima je Hana,čekam da naraste do 10kila
![]() |
|
![]() |
|
pa onda ces je jesi za božic
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Pa tak i računam Dina.Onda je sigurno nitko neće imati
![]() moš mislit kako to miriši na hladnoći) i tak tjeram susjede da sline
![]() |
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
rado bih ja tebe za susjedu Shasha pa makar mi ovakve ''glavobolje'' zadavala kao što je miris kestena kad ih kupiti nema
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Prekrasnih stvari ovdje ima!
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Imaj malo milosti shasha, već mi je poplava kod kompa koliko slinim za tim kestenima |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |