Povremeni dalmatinac |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo mu se odužio godišnji
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
ne treba čitati novine i slušati vjesti,treba doći i uvjeriti se ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ajme kakve prekrasne slike
![]() Priznajem, Vir sam sasvim drugačije doživljavala ![]() Hoću i ja biti, barem privremeno, dalmatinka.... ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E Vepre, stvarno me žalostiš.....
Gledam lijepo cvijeće, i žao mi jer nije moje....gledam ulov i opet tužna neću ga papati.....
![]() Ma šala mala....nego vidim ti si pravo odmarao.....
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Krasne slike...ali ipak, od svih tih predivnih prizora najljepše su mi lignje...mljac, mljac
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovim lijepim slikicama opravdao si svoj izostanak! Bilo, pa se spominjalo....ah, ah...
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kopno je kopno, a otok je otok.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
a ti jadnica kilometrima od mora
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vepre pošalji po nas bager - dolazimo - ne treba nam GPS, već ćemo te nanjušiti. - miris mora i riba i liganja već mi draži nosnice.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
u ovakvom paklu bi volela ostati zauvek
![]() |
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
Vepre u tvom slučaju "pakao" je pravi raj, pa zato te i nema nigdje. Srećom smo te ja i Rijeka ćopile bar na kavi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |