moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
je, mičem sve koje odcvate a plava boja mi je najljepša
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
hana ruže su jednostavno prekrasne
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ja računam na sjemenke asarinu!
Zaboravila ti reći da si mi jesenas dala jedan paketić kokotića, jedan cleome. Vidljiva razlika kad su biljke niknule, ali i naši znalci su pomogli u otkrivanju cleome. Niknula je predivno tako da su završile i kod drugih forumaša kao poklonček od mene. ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Suzane su ti baš prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
manči ako imaš kakve želje............
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
samo kak da ga ulovim? Već sam mislila staviti na ocvale cvjetove filter od kave da ih ulovi. MM bi mislil da sam valjda konačno do kraja skrenula
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Suzika je prekrasna! Moram žic-žic sjeme!
|
|
![]() |
|
još par slikica
![]() karpatski zvončić
![]() bijeli karpatski zvončić
![]() ljiljan
![]() narančasta suzie-malo ofucana poslije kiše
![]() asarina
![]() pa malo drukčija suzie i asarina-zajedno
![]() krumpirko
![]() pa još jedna boja
![]() echium blue beder
![]() i još jedna suzie za kraj
![]() |
|
![]() |
|
hvala Gioiaa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hano tek sad sam pregledala slike tvog cveca,ruze su prave kraljice
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Joj... Ne znam ti ja kako se to zove...
Sada sam pogledao prošlu stranicu i pobrojao slikice. To što mi je zapelo za oko se nalazi od početka teme na 29 i 32 slici odozgo prema dolje... ![]() |
|
![]() |
|
Tiljo koje ti je zapelo?
|
|
![]() |
|
može sjeme za sve,koliko bude. Samo me sjetite i javite adrese jer ja budem zaboravila garant. Za plumbago nikaj posebno,Plantela za zalijevanje i kupovna zemlja,niš drugo. Drago mi je da vam se sviđa
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Da li i ti voliš svjetlo plavu boju?
Moje omiljene boje su svjplava i žuta!
Divne su one "ivančice" , a plumbago tako bogato cvate! Neka tajna?
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
hana mogu li se i ja predbilježiti za koju sjemenku.
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
TILjO ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 546 |
Imaš puno plavkastog cvijeća... a nešto mi je i posebno zapelo za oko...
![]() Stvarno je prekrasno... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala,hvala
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
prekrasno,prekrasno cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 146147148149150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |