moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 150> |
Korisnik | |
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Passiflora je prelijepa..i ja imam jednu ali ne ovakvu..Gdje si nabavila ovu vrstu?
![]() Hvala ti Unaprijed!!
|
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Cvijeće je fantastično, i ja sam ljubitelj plavog.
A suncokret je ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pasiflora je prelijepa i suzi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...pasiflora
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i suncek,i pasiflora i suzi,i,i sve je za cistu peticu
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
jeeeee... ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bravo vrtlarice! Sve mi se sviđa, a posebno onaj plumbago na prethodnim stranicama!
Nije ni ova pasiflora za bacit!
Sve je super i sve je za 5+!
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
evo još malo sličica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() penjačica Vigna caracala-tek zameci cvjetova
![]() |
|
![]() |
|
hvala Anaida!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hana, prekrasno - meni u vrtu nedostaju cvatuće biljčice, namjeravam s projektom "šarenila cvjetno-mirisnog" na proljeće započeti... Uživam u slikama i šarenoj ljepoti...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ne, ne navijam za Dinamo nego za Hajduka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
na žalost ubila ih pepelnica tak da od njih ništa,možda kupim na proljeće ako ih nađem kod nas
|
|
![]() |
|
živ je i ima tri mini biljčice koje su potjerale iz korjena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš ti je lijepo cvijeće
![]() a jel navijaš za Dinamo ?
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hana, hoćeš li imati sjemenke one plave "ivančice" ?
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajmeeeee
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
hana predivno je sve, imam ja malu želju, hoću sve sjemenke plavog, obožavam plavo, kupujem samo plavo - hoću plaaaaaaaaaavooooo.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ja sam tek sad vidjela ovu divotu od tvog cvijeća
![]() prekrasno je i čini mi se da većina (kao i ja) voli plavo cvijeće... ![]() je li ti živ onaj sobni zvončić? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 145146147148149 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |