Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 119120121122123 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 20:38
uzela sam sjemenke od ovog sljeza(bar mislim da je sljez)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2008 u 20:36

evo ponovno onaj mali grmić mi cvate neznam kako se zove pa ako netko zna nek se nadoveže na slikicu,lijepi su plavi cvijetići
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2008 u 09:30
za cvijet treba dugo i jako sunce,ovi koji su mi na parkingu ispod borova ne cvatu
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 22:00

Duda-Lave onaj puzavac na prvoj stranici,druga slika mi je super,imam ga i ja već god.dana,donela ga sa mora ali sad prvi put vidim cvijet,moj nikako nije cvao.

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 21:23
.....o cvijecu jednom rjecju krasno, a onaj kamin je i krusna pec......mljacApprove
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 21:04
hvala na pohvalama ali cvijeća nema tako u izobilju nego u svakom kutku ponešto.
Lavanda se je vratila u formu stalno nešto zapovijeda..hvala Bogu da je i to prošlo.
Ja sam danas morala izvaditi jednu cikas palmu!
Bila sam napravila glupost..natrpala sam jednu veliku rupu zemlje i naravno nisam se suzdržala pa odma sve posadila pa je uredno dok se slegla zemlja i cijela glava od cikasice potonula u zemlju.Mislila sam da joj neće biti ništa ali vraga..ove godine je počela davati nove listove i stala..niti mrdac vidim da je vrag odnio šalu i ja sam je iskopala i podigla nadam se da će biti sve ok jer je ipak dosta godina u njoj..baš sam glupa smile42 i to sve zato što sam bila nestrpljiva jer nisam htjela imati 6mj samo zemlju.Ovo sam Vam rekla tek toliko da ne napravite glupost kao ja.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2008 u 08:20
Duda, divota - pogled s prozora (balkona) na terasu i more je waaauuuu... Kćerkica preslatka, banana prezelena i sve prelijepo...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kikina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 157
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 23:33
Duda-Lave sve ja predivno  ostala sam bez teksta.super ti to slikaš,lavanda je mali bombon.nadam se da će biti još prilike da se družimo.smile113
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 22:18
Sve je prekrasno!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 22:12
Duda, predivno je sve, a ona mala slatkica s dudom je ipak najljepši cvjetak.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:54
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

pa i nisam ga baš očerupala,uvijek imam viška..pa kad nešto trebaš a ja imam na raspolaganju sam i naravno moj smile222 u prijevozu(znaš na kog mislim..stvarno je duša od čovjeka..reko je da još nemože vjerovati da par biljčica nekog može tako razveseliti)

.... u nekim segmentima života neke najmanje naoko jednostavne stvari su potpuni svemir sreće   :))))))))))))))))))
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:53
Koja slatka curica,pravi mamin cvijetić.Podsječa me na moje cure dok su bile tako male.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:51
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:50
Dudo,sve ti je divno,cuvarkuce,i sve ostalo da ne nabrajam,ali moram spomenuti krumpirka,predivan je...moracu ga nabaviti sledece godine ...
a kcerka ti je pravi cvetic
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:48
Tak mi je sve lijepo, baš sam danas gledala zasađene banane vani u mojoj okolici! Clap
A za drva ne brini, bolje da su tu, nego da ih ni!!! LOL

smile79 lavandici!
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:48
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:45
napokon su se pojavile i pelargonije
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:42
eto netko me je bio pitao za sjemenke agave,ovako izgledaju s time da u nutra postoji milion još sjemenki kao leće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:34
moja Lavanda raste ali banana brže
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2008 u 21:32
jesen se već pojavila na mojoj lozici,ima prekrasne crvene listove
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 119120121122123 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.