JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 55565758> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja ti skuplčjam svasta i od svega napravim nesto
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
da platna s akrilom, ili papir s pastelom i ugljenom i drvenom bojom i svacim jos
![]() |
|
![]() |
|
ili nesto ovakvo na drvenim podlogama
:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo bravo.. kakva mašta!!
To je sve slikarsko platno ili griješim!? |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() evo nesto drugacije
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo mama Jassi!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo, posebno, drugačije
|
|
![]() |
|
ok, za koju minutu...moram do herr direktora
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
S obzirom da sam ja već odavno pregledala cijeli tvoj album
![]() Ajde pls, lijepo pokaži curama ona svoja " malo ozbiljnija " platna ( npr. jutro, dan, noć )... na koja ja osobno paaadddaaam ![]() |
|
![]() |
|
platno jos jedno na platnu
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ovo je u pripremi
a ovo za vrtic:
![]() ![]() ![]() kutija
![]() platno na platnu:
![]() ![]() stolica za vrtic
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joj, prekrasno!!! posebno namještaj i kocke s anđelima............. bravo!!
![]() |
|
![]() |
|
cuj svasta radim, ne samo salvetnu tehniku iako mi je najdraza, slikam na platnu a sad krecem u akciju zvanu slano tijesto i salvetna tehnika
![]() |
|
![]() |
|
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Dobro dosla jassi, ti si vec toliko toga napravila. One male klupice su mi mrak. Puno lijepih radova.
![]() |
|
![]() |
|
a i spremam se namjestaj pogledati, vec me u antikvaru ceka jedna mala komodica
|
|
![]() |
|
to nisu kutijice vec kocke drvene-ukrasne, radim i kutijice koje kupim u chemacu ali su mi skupe pa radije odem u antikvar pogledati, jer tamo najdem jeftinije kutije
a spremam se i na hrelic...kazu da tamo je sve za bagatelu...
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jassi, dobro došla!! vidim da te neki već ovdje znaju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ja volim drvo kao medij za rad i slikarsko platno, pa sam cesto u antikvaru....tamo ubodem pokoju stolicu malu
|
|
![]() |
|
e to nije tanjur, to sam na slikarskom platnu radila sa salvetom, i onda sam gore sa silikonom stavila male mozaik plocice koja sam odvajala s mrezice
zgodno je jako, uzela sam sjajno lijepilo za salvete
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
sve je preslatko, ali plava stolicica i anđeli na kockicama su mi za past u nesvijest! preslatko!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 55565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |