JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moj naklon dame moje!!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||
jassi, svaka čast na svemu...i na radovima koju su turbo maštoviti i na lijepim gestama...njih nikad dosta, naročito kad su djeca u pitanju
![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
sad im pripremam od tijesta-tj.poceti cu, ukrase i na malim kartonima neke instalacije-malo ali veseli
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Svaka čast ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
bravo jassi....samo tako dalje
|
|||
![]() |
|||
||
e a da ne mislim samo na profit
evo malo da se pohvalim :
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
o, da....udruga ![]() |
|||
![]() |
|||
||
udruga...
|
|||
![]() |
|||
||
Zamišljam si ja to već poduže vrijeme ![]() ![]() S obziorm na nedostatak fin.sredstava....krenula sam sa osnivanjem udruge...pa ćemo valjda jednog dana doći i do dućana ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ok onda ajmo skupit pare i forum otvara trgovinu
![]() ![]() daj reci kaj bi to bilo super-gomila otkacenjaka u ducanu koji prsti od boja
![]() |
|||
![]() |
|||
||
nikad ne napravim istu stvar...ne ide mi i to je kvaka!!!!
|
|||
![]() |
|||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
||
Joj... zavidim ponekad ljudima koji imaju umjetnickog dara... to mi je super.... a tvoji su radovi drugaciji i originalni.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ženo...čitaš moj scenarij ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
e da sad jos da skupim pare i otvorim ducan i zivim od onoga sto volim raditi ---hehehe dajte moi kistove,platna,boje,salvete,ljepila i drvo i sve djidje kaj vam netrebaju i ja sam sretnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e da
|
|||
![]() |
|||
||
ihihihihiiiiiiii mostar mi je odlican naziv!!!!!!
a da
inace obozavam raditi ove slike kaj su kao kineska sablona, pa u nekoliko boja i velicina, jednu imam pripremljenu na platnu.......fali mi vremena
a ima svega kod mene
|
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Ostadoh bez teksta...
![]() Ja o takvom nečemu mogu samo sanjati!! |
|||
![]() |
|||
||
Je ne znam kaj mi je bolje: Maska, Poljubac, Ona drveća ( jutro, dan , noć ), pa ona slika koju ja zovem Mostar
![]() ![]() Bravo Jasssi ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
naravno
|
|||
![]() |
|||
||
Jesam vam rekla....žena je ima talenta i totalno je otkačena
![]() ![]() Btw, mora da je završila Primjenjenu ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ovo u skoljki mi je oduzelo par dana,,,,,ali isplatilo se
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |