Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JASSI_moja galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JASSI_moja galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:43
upravo sam na poslu pokazala kutijei sad bi ih i oni...aaahhhhaaaa...nemre vise drogiranja
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:38
Thumbs%20Up
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:29
ok,kufam kafu
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:28
baš me zanima, sad jedva čekam....zovem popodne za točan dogovor....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:18
hehehee  auto lakom-ti velim da sam se onesvijestila sam se, kad se osusilo, akril u tubi  i kistom....draga kad dojdes viditi ces
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 10:15
jasii čime si ovo farbala??
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:59
moje metalne ktuije

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 08:04
ove kocke su u funkciji ukrasa, inace kada zapnem radim kocke zaklince, tj, svaka ploha ima drugi lik pa se slazu....ali to je malo odulji posao........nego thx na kafici,,,,joj sam mamurnjak..hihihihihiiiiiiii, juce r sam radila za udrugu mali princ........ja tarzam...lalala
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 16:36
Odlični su mi tvoji radovi! Clap
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 16:24
smile142 eto ti kava, jel ti lakše?
favorit su mi patuljci, jel te kocke imaju kakvu funkciju, mislim okače se na zid ili sl...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 10:53
hvala hvala, sad cu lupiti glavom u stol jer jedva gledam...aaaaaaaa

ali nema vezeeeeeeeeeeeeeeee
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 10:48
Baš mi razveseliš dan
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 10:47
drvene kocke premazane akrilnom bojom, salveta i sjajno lak lijepilo i akril u tubi za rubovesmile61
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 10:44
jako mi se sviđa...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 10:43
Jassi radovi su super!!!
Ti si turbo žena!

A kakva je to podloga, vidim da su kocke drvene, a ostalo???

P.S. imaš jako lijepe božićne salvete...
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 10:38
evo, cijelu noc sam radila

oprostite na slikama ali bilo je jako kasno navecer tj.rano ujutro

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 11:02
ok fala mile,probam,pa javim
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 5
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 10:46
eh jos nesto u vezi tekstila - na obicnim 100% pamucnim majicama ide ok, ali npr. na jednom stolnjaku koji je bio malo deblji i krupnije tkan nije mi bas uspjelo, odljepile se salvete nakon prvog pranja LOL...
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 10:43
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

jucer sam kupila neka lijepila lak z aporculan. dakle namjer ami je gore po tanjuru raditi...ajmo iskustva, osim onaj rad na staklu ispod, zanima me kako se materijal ponasan NA porculanu?

a i raditi cu nesto na maicama..lalalalaaa

a sto se porculana tice, radila sam neke salice, i slican problem kao i na majicama - nakon pecenja se vidi visak ljepila sa strane ako ga ima, malo potamni. sa porculanom je lakse to rijesiti jer se moze nakon ljepljenja salvete, dok je ljepilo jos vlazno, ga "obrisati"  npr. vlaznim stapicem za usi. ili opet naknadno nekako prikriti... nece to tebi biti tesko...Wink

dobru zabavu!
Na vrh
branka202 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje branka202 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 10:39
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

jucer sam kupila neka lijepila lak z aporculan. dakle namjer ami je gore po tanjuru raditi...ajmo iskustva, osim onaj rad na staklu ispod, zanima me kako se materijal ponasan NA porculanu?

a i raditi cu nesto na maicama..lalalalaaa

cuj, ja sam dosta keljila po majicama za moju malu i njene prijatelje/ice, klasika, namazes ljepilo (za textil - od hobby-line-a sam koristila textil-potch), nakeljis salvetu, posusis preko noci. onda prepeglas, sve kak pise u uputama.
dobro pazi da osobito po rubovima dobro natrackas ljepilo i pritisnes i zapeglas  jer se nakon dva-tri pranja (pazi: do 40 stupnjeva!) pocne "guliti" s rubova.
e sad bas zbog toga dodatni je problem sto se na npr. bijelim majicama uvijek sa strane vidi ako ima "viska" ljepila (malo kao da "posivi" to ljepilo pa ruzno izgleda) a naravno skoro pa je nemoguce tolko precizno nanijeti ljepilo da ga salveta potpuno prekrije (ja sam pokusavala s krojackom kredom nacrtati oko motiva prije mazanja ljepila, ali salveta se uvijek malkice deformira... bar meni nije uspijevalo, doduse ja sam poznata po neurednosti pa mozda tebi bude bolje...). onda je mozda rjesenje uzeti one flomice za tekstil ili one picc-tixx-e i obrubiti oko motiva nakon sto je salveta gotova i zapeglana, pa tako prikriti visak ljepila sa strane...  Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.