Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 67> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već sam komentirala ali moram opet: jako lijepo i njegovano cvijeće,pogotovo kad se uzme u obzir vručina koja u Istri zna biti stvarno nepodnošljiva i zato pogubna za dosta bilja. Jako lijepo Bergenija
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
......mandarini va veloj bacve...............jednostavno FANTASTICNO
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Diascia je jednogodišnja biljčica, barem koliko ja mislim! Imam ju u pitaru do prvog mraza.
Zvončike vole sunčani položaj i nikakve posebne uvjete za rast! Posebno ona roza koja raste i po zidovima.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bergenija puno ti hvala na ponudi, volim pokloniti neki cvijet, a volim i kad od nekoga imam cvijet onda uvijek kad zalijevam ili okopavam sjetim se onoga tko mi je poklonio. Ja isto kao i ti sređujem još jedan dio koji je ispod moje parcele, ali je veliki nagib i već smo nanjeli i kamenja i napravili suhozida, ali još uvijek je prazno, pa mi odgovaraju sve puzavice koje se šire. Osim toga jako mi se sviđa kod tebe visoka zvončika posebno bijela, ali i plava (kako se one sade), pa ona crvena diascia (je li to isto puzavica).
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pozdrav svima!
Hvala na čestitkama (gioiaa i triša) za 500 postova. Slika će morati pričekati jer photobucket me zeza (ne će mi uploudirati nove slike - možda moram stare brisati jer mi je album podosta velik???!).
Odgovor Lantani;
- na slici su niske zvončike - pokrivači tla. Nabavila sam ih kao sadnice u Decori u Buzetu (bave se uzgojem trajnica)
Ako želiš mogu ti poslati jer se jako brzo šire, pa ih treba plijeviti da ne zauzmu preveliki prostor.
Pošalji mi adresu na pp pa možda stignu žive i zdrave do tebe. (moram priznati da još nisam na "ti" sa slanjem sadnica preko pošte, sjemena da ali sadnica...)
Za OTOK -
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bergenija cestitke,sad i ja vidim da si dosla u vidljive
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Onaj grmić sa slike sa mirisnim listovima zove se lemon verbena ili aloysia triphylla.
Baš sam neki dan na forumu postavila pitanje da li netko zna ime tog grma, koji su moji roditelji imali u vrtu, ali nisam imala slike. Onda sam se sjetila da su ga mještani zvali erba luiđa i pod tim imenom sam ga pronašla na internetu. Osim što lijepo miriše i ljekovit je, a pročitala sam i da u Istri od toga rade rakiju i zovu je baš erba luigia |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Još jedanput sam podledala i opet super.
Reci mi molim te jesu li ovo pokrivači tla i gdje ih nabaviti (da li se siju ili sadnice) http://i252.photobucket.com/albums/hh5/bergenia_photos/DSCF4005.jpg |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bergenija ne zabušavaj - čestitam na 500 spotova, sada molim lijepo idi u "vidljive" i želimo vidjeti i tebe.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana, hvala! Dobro došla u naš cvjetni kutak!
|
|
![]() |
|
Bergenija ja sam nova na forumu i tek sam sada vidjela ovaj tvoj kamenjar, prekrasno uređeno, raznovrsno, svašta imaš u tom vrtu i trave i cvijeća i stabla, ma sve po mom guštu.
Ovo je za mene ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bergenija, vrtić je predivan... Sve još buja, raste, cvate...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Sviđa am se, jako nam se sviđa tvoj vrt, ali rijetko komentiramo. Čista lijenost, a ovo "mi" je šala a ne kraljevsko obraćanje.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bili su neki problemi sa forumom oko pol sata, ništa strašno.
Vidim ja da imaš Stonehenge i da su stijene, ali je prelijepo i jako mi se sviđa. Imaš vrijednog M, sluša zapovijedi. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Moram ič' leć jer me ovaj komp jako ljuti večeras. Stalno šteka, sporo se otvaraju linkovi i....... laka vam noć!
|
|
![]() |
|
![]() Drago mi je da vam se sviđa!
Smrcko, onaj kamen je moj MM teglio s traktorom i prikolicom. Bila sam sva u strahu dok ga je postavljao. Ali, hvala Bogu, sve je dobro ispalo.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i puno interesantnih detalja. I stvarno izgleda kao proljeće.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |