JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
upravo sam na poslu pokazala kutijei sad bi ih i oni...aaahhhhaaaa...nemre vise drogiranja
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ok,kufam kafu
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
baš me zanima, sad jedva čekam....zovem popodne za točan dogovor....
|
|
![]() |
|
hehehee auto lakom-ti velim da sam se onesvijestila sam se, kad se osusilo, akril u tubi i kistom....draga kad dojdes viditi ces
|
|
![]() |
|
jasii čime si ovo farbala??
|
|
![]() |
|
moje metalne ktuije
![]() |
|
![]() |
|
ove kocke su u funkciji ukrasa, inace kada zapnem radim kocke zaklince, tj, svaka ploha ima drugi lik pa se slazu....ali to je malo odulji posao........nego thx na kafici,,,,joj sam mamurnjak..hihihihihiiiiiiii, juce r sam radila za udrugu mali princ........ja tarzam...lalala
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Odlični su mi tvoji radovi!
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() favorit su mi patuljci, jel te kocke imaju kakvu funkciju, mislim okače se na zid ili sl...
|
|
![]() |
|
hvala hvala, sad cu lupiti glavom u stol jer jedva gledam...aaaaaaaa
ali nema vezeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi razveseliš dan
|
|
![]() |
|
drvene kocke premazane akrilnom bojom, salveta i sjajno lak lijepilo i akril u tubi za rubove
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jako mi se sviđa...
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jassi radovi su super!!!
Ti si turbo žena!
A kakva je to podloga, vidim da su kocke drvene, a ostalo???
P.S. imaš jako lijepe božićne salvete...
|
|
![]() |
|
evo, cijelu noc sam radila
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oprostite na slikama ali bilo je jako kasno navecer tj.rano ujutro
|
|
![]() |
|
ok fala mile,probam,pa javim
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
eh jos nesto u vezi tekstila - na obicnim 100% pamucnim majicama ide ok, ali npr. na jednom stolnjaku koji je bio malo deblji i krupnije tkan nije mi bas uspjelo, odljepile se salvete nakon prvog pranja
![]() |
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
a sto se porculana tice, radila sam neke salice, i slican problem kao i na majicama - nakon pecenja se vidi visak ljepila sa strane ako ga ima, malo potamni. sa porculanom je lakse to rijesiti jer se moze nakon ljepljenja salvete, dok je ljepilo jos vlazno, ga "obrisati" npr. vlaznim stapicem za usi. ili opet naknadno nekako prikriti... nece to tebi biti tesko...
![]() dobru zabavu!
|
|
![]() |
|
cuj, ja sam dosta keljila po majicama za moju malu i njene prijatelje/ice, klasika, namazes ljepilo (za textil - od hobby-line-a sam koristila textil-potch), nakeljis salvetu, posusis preko noci. onda prepeglas, sve kak pise u uputama.
dobro pazi da osobito po rubovima dobro natrackas ljepilo i pritisnes i zapeglas jer se nakon dva-tri pranja (pazi: do 40 stupnjeva!) pocne "guliti" s rubova.
e sad bas zbog toga dodatni je problem sto se na npr. bijelim majicama uvijek sa strane vidi ako ima "viska" ljepila (malo kao da "posivi" to ljepilo pa ruzno izgleda) a naravno skoro pa je nemoguce tolko precizno nanijeti ljepilo da ga salveta potpuno prekrije (ja sam pokusavala s krojackom kredom nacrtati oko motiva prije mazanja ljepila, ali salveta se uvijek malkice deformira... bar meni nije uspijevalo, doduse ja sam poznata po neurednosti pa mozda tebi bude bolje...). onda je mozda rjesenje uzeti one flomice za tekstil ili one picc-tixx-e i obrubiti oko motiva nakon sto je salveta gotova i zapeglana, pa tako prikriti visak ljepila sa strane...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |