Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 63> |
Korisnik | ||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i od mene dobrodošlica
![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Dobro došla,sve je lijepo u tvom vrtu
![]() |
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
Bravo, forum je bogatiji za još jednog cvjetoljupca.
Ima tu prekrasnog cvijeća.
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Dobro došla Zvrk. Imaš predivan vrt a tek lupine
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
.....znam te i tvoj predivan vrt, a i podmladak.........mi je interesantan, as ja imam jednu pahuljicu-unucicu, skoro pa za njega......samo se nadam da ne muca i stuca hrvatski ko ova moja.
.......ah da citajuci neutrina.......ki se zgubil , by the way ???????!!!!!!!!!!
pozzzzz
![]() |
||
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Sad si me zaintrigirala
![]() ![]() |
||
![]() |
||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
|
Lupini su karakteristicni za english cottage garden.
Svake godine imam sve vise problema sa aphids (biljne usi), pa mi se cini da cu ih trebati premjestiti.
Imam sjemenja ako treba
![]() |
||
![]() |
||
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
.....pa rekla san ti nonica jedne divne pahuljice i saplazeci po forumima malo po malo se otkrije da je i WEB jedno velo selo. Mi smo ti u Italiji, vec skoro 20 let, a inace minivrtic jos u izgradnji je u Rijeci, nekako vise Trisa brine o njemu prolazeci stalno pored.
|
||
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Prekrasno je, a clematis u kombinaciji s ružom - savršena kombinacija, moja omiljena plavo.bijela
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
![]() Možeš li reći kako se zovu ono: crveno, žuto cvijeće uz rub travnjaka na prvoj slici koju si stavila?
Hvala!
|
||
![]() |
||
|
Crveni cvijet je crocosmia lucifer (ima gomolj ispod zemlje koji se svake godine siri i nakon nekoliko godina mozes podijeliti i dobijes extra biljke).
Zuti cvijet je californian poppy (njezan cvijet koji cvjeta kroz cijelo ljeto). |
||
![]() |
||
|
To nam je bio jedan od poklona za vjencanje
![]() Tada smo dobili puno cvijeca i drveca koje i dalje rastu.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
meni se cini da je to Montbretia "Lucifer"nadam se da ce zvrk to potvrditi(to crveno)...
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
nisam videla da je zvrk odgovorila
![]() |
||
![]() |
||
|
To je crocosmia lucifer
![]() |
||
![]() |
||
|
Sad sam pogledala na google i vidim da se isto zove i montbretia . Bravo!
|
||
![]() |
||
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
|
...zvrk tek sad naletila na tvoj vrt, predivan je :))))) obožavam te engliš mixsane vrtove..naoko čupave ali pažljivo planirane.... stvrano ti je krasan :)))))))))))))))
p.s. dobro došla :) |
||
![]() |
||
|
Hvala
![]() Kad se spoje razlicite biljke , pa jedna raste kroz drugu, pa se savija preko ruba travnjaka.
Vecina cvijeca u mom vrtu su dugogodisnje biljke koje se same sire (sjemenjem) ili ih ja razdvajam nakon 2-3 godine .
Drago mi je da sam nasla ovaj forum
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Hvala Zvrk na informaciji. Baš mi se sviđa to "razbarušeno" cvijeće uz travnjak.Kradem ideje!
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |