JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eto kad sam
vrijedna
e morat cemo naocale kupovati za gledanje slika
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi, jassi, skužila sam ja jučer da te nekaj nema, znala sam da nekaj opet smišljaš......
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Eto, mene je otok inspirirala probati na staklu a ti se baci na slikanje, super ti ide. |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
jesam Koke, vidila sam ih pa komentirala sam da su super jedino da moraš bočno slikati jer su me oči zapekle ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
bas si sadmislim kak dugo nisam slikala na platnu.....
|
|
![]() |
|
te tri slike su akril na platnu...necu nikad napraviti iste...to je taj rad i tako ce ici u prodaju u kompletu
a da, sve moje frendice skupljaju ostatke nakita a ja recikliram..hehe
nego si vidla kamenciceeeeeeeeeee--ispod ogledala, prije adventnog kalendara na predhodnoj stranici...danas sam stavila fotke
|
|
![]() |
|
Jassi, dobro jutro, dobar dan i laku noc su me naviše dojmile...napravi jedan kompet za Rijeku...
Decoupage ti je jaaak, ali što su me oduševili radovi gdje si kombinirala ostatke nakita, svaka čast na luuudoj maštovitosti i hrabrosti. Ispalo je stvarno posebno. |
|
![]() |
|
ma da...ona nece nikakve boje....stan sav bijeli....nek joj bude, ja volim kontraste...
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
ma vidim da si bojala nego mislim, budu ostala jednobojna!! |
|
![]() |
|
ovo ogledalo ostaje bijelo jer je za moju frendicu koja ga je tako narucila, inace da je za mene vec bi bilo boja po njemu....mada sasvim ok izgleda bijelo...onak ....bijelo
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A izdržat ćeš da bude ovako jednobojno ili ćeš još šarati po okviru?
|
|
![]() |
|
ma bojala sve-dva sloja, lak pa jos jedan sloj pa lak...nema da se oguli ili padne
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
zgodno ti je zgodno, a srčeka na ogledalcu neš bojala!!!!!
|
|
![]() |
|
hvala mila, dok zavrsim kalendar slikam..jedva cekam
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Predobra ti je noćna smjena
|
|
![]() |
|
a pocela sam raditi i adventni kalendar za malisana...gotove su tek kutije, sad trebam staviti vrpce za otvaranje i podlogu obojati pa nalijepiti sve gore i staviti iznenadjenja u njih
![]() ![]() i to bi za jucerasnju nocnu smjenu bilo to!!!!
![]() |
|
![]() |
|
ok onda sam ono kamenje kaj sam maznula sinu isla probati napraviti......dakle prvi radovi na kamenju
![]() ![]() ![]() no problem je kaj nigdje nisam nasla vece plosnate kamenje.....jao za poluditi da ne moze covijek kamenje naci....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() gotovo polakirano ogledalo, ne bi vjerovali ali me je izmucilo......no sad je gotovo...
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Slike, slike, slike!!!
|
|
![]() |
|
daklem bila sam opet vrijedna do kasno u noc...idem skinuti slike...cekajte...mislim dal opce zelite vidjet....ili da ne stavljam vise slika...ha..?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |