Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 243> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme koji ukras. Triša presladak ti je! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bocun je visok 42 cm do čepa, a u promjeru na najdebljem djelu je 25 cm, ni prevelik, niti premali, ništa posla oko njega, a baš je ukrasni dodatko mom cvjetnom hodniku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Evo moj vrt u boci, lijepo napreduje i od proljeća kada je napravljen nisam ga nikada zalila, a kad se previše vlage navuče i orosi iznutra, onda izvadim čep na neko vrijeme.
Ima negdje tema za vrtu boci, ali je ne mogu naći, pa neka bude u mom dvorištu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
tu je tema
Triša,vrt u boci ti je fenomenalan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
svi imaju krumpirca,samo ja nemam e pa definitivno mi je prvi na listi za nabavku,jer je stvarno fenomenalna biljka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš bi mogla malo uslikati onaj bocun što si ga sadila, vidim da je sve poraslo, ali ne vidi se baš najbolje¨!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Trisa,Fitonija je
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
baš si me iznenadila sa ovim bocunom odličan ti je
|
|
![]() |
|
Stari forumaši su pratili početak mog vrta u boci, koji je negdje na forumu kao posebna tema, ali ja ga ne mogu naći. MM mi je dao bocun, gledala sam na TV u abecedi vrtlarstva kako se radi i stvarno je nezahtjevan, jer ga uopće ne zaljevam.
Unutra imam fitoniju, spatifil, marantu i još neke akvarijske biljke, i sve se biljke dobro drže i da stvarno je ukras tamo gdje stoji - malo neobično.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vrt u boci je super,ali se ne mogu nadiviti onom božićnom kaktusu koji se tako lijepo rascvao
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svakim danom sve naš više iznenađuješ na svim poljima! Bravo Triša!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sad ću odmah mužu razbiti domižanu !!!
|
|
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Triša, prekrasan ti je ovaj vrt u boci. Jesi li ga sama napravila?
|
|
![]() |
|
Koliki ti je taj bocun? Ne mogu odrediti ovako po slici!
|
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bocun je super, ne znam ni od kuda bi počela tako da ću ja uživat u tvojoj kreaciji.
Krumpirko je prva liga, neda se on, cvate sve u šesnaest, inati se, ljuti se na zimu, doziva proljeće.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Slike su trebale biti veće, ne znam što se dogodilo u photobucketu, a baš sam obratuila pažnju na veličinu.
Malo je mjesta, ali stalno me neka biljka vuče da je kupim, pa mogu neke visiti sa stropa, pa mogle bi biti u spavaćoj sobi, ali ja sam vam od onih praktičnih, volim dobivati korisne stvari, volim kupovati korisne stvari, volim biljke koje imam imati na "oku", a u spavaćoj sobi i ne vidim. U mojoj kući baš nema nekih ukrasa, par sličica, hrpetina knjiga i puno cvijeća, to su mi najdraži ukrasi. Sve ostalo ima neku svrhu, jer u stanu od 30 kvadrata i nemožeš drukčije, ali imam sve što mi je potrebno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
joj Triša prekrasno je.To kod mene nebi dugo trajalo,moje cure bi idući dan sve to istresle iz boce.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Krumpirov grm ti je zakon
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bocun je super, našla sam nekidan pored kontejnera jednog velikog, uzela ga kući, pa možda napravim nešto s njim...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
U mom podrumu cvate plumbago,
![]() Graničice krupirovog grma koje sam zapiknula u zemlju isto se nalaze u podrumu i zamislite skoro nema listića, ali ima nekoliko pupoljaka i jedan predivni cvjetić
![]() ![]() ![]() Vani se sprema procvjetati jasmin, pun je pupoljaka, ali se još ne otvaraju.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |