Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nisu CD-i nego podlošci za čaše od pluta, CD-i su stranicu - dvije prije |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
meni je snjegovis i sanjce najboljiiiiiii
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
uvijek sam takva, jer iskreno kazem sto mislim, bilo da mi se nesto svidja ili ne svidja, jer ukusi su razliciti no uvijek postujem trud :) moj favorit je i dalje cb andjeo jer je motiv neuobicajen, pa volim kad se nesto istakne razlicitoscu :) cdi su mi zbilja super jer se ne vidi rupica :) |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jako jako lijepo, nego pitanje, kad napravis cd, s jedne strane, da li lijepis dva zajedno ili radis s druge strane opet motiv? jassi radi motiv sa svake strane no kod tebe ne vidim rupicu od medija pa me malo zbunilo... :) jako lijepo kombiniras motive :)
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
ma nemoj mi reci da si to radila na cd-ima? prelijepe su, predivno ti idu te okrugle plohice...
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Podlošci za čaše
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kuglice su mi preljepe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
pa tako nekako... ![]() |
|
![]() |
|
Što , klasičarka ???
|
|
![]() |
|
He he, go girl!!! I neka su...znači da nisam jedina ![]() |
|
![]() |
|
Sunčeko, već sam primjetila da su nam ukusi slični.Hvala svima na podršci
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka. ovo je samo proba, mislila sam da će biti bolje ali da drugi vide i ono što se ne smije.Drago mi je da se kaže ono što se misli a ne da se samo hvali. Na kraju krajeva pa mišljenja su različita
|
|
![]() |
|
Miškopiško, to nisu kristalići već strukturgel s perlama ali to ljepše izgleda uživo. Slikala sam ih više puta ali svaki put je odsjaj od blica jer su prozirne pa to izgleda tak kak je. Najbolje se vidi na snjegoviću jer nije preko njega a to sam skužila tek kad sam ovu prije slikala
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako su ti simpatične kugličke
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Krasno, krasno.. ja bih ipak izdvojila kuglicu s motivom božikovine... predivna je!
|
|
![]() |
|
jako lijepe kuglice, sve su mi lijepe osim ove sa srebrnim bobicama, ta mi nije sjela :) andjeo je jako lijep ovaj cb jer nije uobicajen, pa se istice kuglica.
|
|
![]() |
|
hej Gogs, kuglice su ti super duper...vrlo su slične mojima, vjerojatno mi se zato tako jako sviđaju...
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
jako su ti lijepe kuglice...ovo sjajno su kristalići?
ova crno bijela mi se sviđa posebno
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |