Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ok trebam ispusni ventil pa molim da me malo tripte jer mi pucaju savovi-JAKOOOOOOO!AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
A
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
k jarcu sveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ![]() uuffff
![]() i buba me ruka i sve, i nije mi lak raspucao se i jos svasta,
![]() dosta mi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() eto sad mi je malo -MALO- lakse
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mala skola fotografije
http://www.jarac.net/foto/Default.aspx?nid=140 |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ja ti uperim neku lampu u ono sto slikam i onda izgasim blic :)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
svaki fotić ima menu tj.izbornik,pa sigurno tamo u alatima ima on i off za iskljucit blic. da je aparat neznam kakav,tu opciju mora imat. jedino da probas slikat vani na otvorenom kad nije ovakvo vrime,jer kad je oblacno i tmurno opet ce se blic upalit,imam i ja problema sa slikavanjem aparat je odličan,ali ja te digitalce mrzim i nevolim radit sa njima.
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ma nije to ni tako loše jer mislim da su žeme na forumu iskrene i dobronamjerne u komentarima. Samo su se Zagorci rodili s malom maturom pa znaju sve a mi ostali se vučime. ajde bok !!!!!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ako je tako, nastavljamo barem sebi za dušu. Imam i ja problem sa slikanjem ovih "sjajnih" radova zbog blica, ako netko zna kako izbjeći bljesak neka se javi (nije mi fotić neka klasa tj. sinov je.Ako hoću bolje fotke moram i kupiti bolji koji koooošta - boli glava)
|
|
![]() |
|
tako je,imas pravo,zivila ninochka! (skoro da sam i ja odustala)
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kad bih odustajala zato kaj hrpa cura/zena radi bolje od mene, onda ne bih nikada nista napravila. napravila sam mojima cestitke ali zbog sjajnog premaza lose ispadaju slike mobitelom (ne mogu iskljuciti blic) pa ih nisam niti stavljala. nisu zivahne kao hippyne, na moj su nacin :)
radis da je tebi gust, a i ljudi kojima poklanjas napravis da se njima svidi. ma uzivaj i macaj, kak je to neka od curki rekla, macaj za svoj gust.
imas svoj stil i tako radi.
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa PMS mi jeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Gogs.. dojdi sim!!
Ma o kakvom ti odustajanju pričaš... pa ne možemo svi biti Picasso (čitaj Hippy) ali važno je truditi se i imati ono nešto samo za sebe!! |
|
![]() |
|
ma jok zaspala, radila nesto i oduzilo se...e onda sam isla zaspati...heheeh fali mi cca6 sati da duze traje dan
|
|
![]() |
|
a ja odlaziiiiim
|
|
![]() |
|
vratila sam seeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
dobar dan drage moje! jassi,jesi ti zaspala onu večer?
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kaj..oš sliku? A gdje da je stavim??? Znam...u moju galeriju ![]() |
|
![]() |
|
ošlo je
|
|
![]() |
|
gogs jel PMS ili nemres slike staviti...kaj se desilo mila
|
|
![]() |
|
hippy---daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjj
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Goggs kaj je bilo?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9394959697 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |