Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 358359360361362 370> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....ugodni praznici na snijegu....sigurno ste bili veseli kad ste se jutros probudili sa snijegom....i mi se spremamo 4 dana u planine, pa se tako veselim snijegu i planinskoj prirodi....
....a na Braču - raj...tako je i kod nas bilo prije par dana....
.....divan ti je snijeg-grm....to je ta biljka, starinska, uzgaja se od davnina u Dalmaciji...... na temi o njemu ne znamo da li je Iberis!?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ne brini Hoya već je spremljeno. Tebi i tvojima također sve najbolje u Novoj 2009. Ja se još privikavam na -5 i na snijeg koji je noćas napadao. Ugođaj je prekrasan, samo je malo zima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lantana, nemoj me zaboraviti kad budeš razmnožavala ovaj predivni bijeli cvijetak.
Želim lijepu zabavu tebi i tvojima
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Evo stigla ja na kontinent. Prvo kod nas na Braču orkanska bura, trajekt nas ipak doveo do Splita, oko Sinja do Knina proljeće toplo, ništa ne puše sunce, ali u Lici vijavica snijeg, i to smo prošli, a oko Karlovca magla i sretno stigli u Kutinu.
Prije polaska bacila pogled na vrt i evo tri slike kako je to izgledalo prije par dana kod mene. ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sretni blagdani i tebi i tvojima!
|
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tko bi mogao zamjeriti što si stavila tako lijepe slikice, pa još s novog fotića, samo ti slikaj i ja se ne odvajam od aparata. Samo što ga navečer ne uzmem u krevet, obožavam slikati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Stigao novi fotoaparat Sony pa sam slikala moje božićne kućne ljubimice, (nemojte zamjeriti na količini slika, morala sam sve isprobati).
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Drage moje Hoya, Korijenko i Triša hvala vam na lijepim željama, ja i vama i vašim obiteljima želim da svi budete živi i zdravi i da vam Božić i Nova godina donesu sreću i zadovoljstvo.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vrt ti je predivan. ja ti ruže režem u drugoj polovici siječnja (ima neka fora s punim mjesecom, ali ja to baš ne pratim. Pa i kad ih režem znaju imati pupoljke i poneki cvijetak.
Sretno tebi i tvojima.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ne mogu vjerovati sutra je Božić a kod tebe je u vrtu pravo proljeće, uživaj draga Lantana i sretan Božić tebi i tvojoj familiji!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Evo pa brzo će proljeće, siječanj će proći brzo, a veljača mi je najgori mjesec. Nego neznam kada da porežem ruže sada su pune pupova i još cvatu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
A kakvo će tek biti na proljeće kad je sad takvo!
|
|
|
|
![]() |
|
Moje cvijeće misli da je proljeće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Kako unikatno postolje za pitarić!!
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prekrasno Lantana. Ovaj tvoj mali cvjetić ja imam preko ljeta na terasi, u visećim teglama, a kada dođe zima, ja ga pospremim u dnevni boravak, pa koliko izdrži, ali nedam ga odmah u podrum jer mi unosi boju u zimsko sivilo.
|
|
![]() |
|
Ovo je bio moj božićni bor prije dvije godine u pitaru, posadila sam ga u vrt i još se drži, sada ga samo treba okiti lampicama...
![]() Pored njega procvjetao kineski šaš ![]() ![]() festuca ![]() i ovaj mali cvjetić ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I kod nas zna protrčati pored kuća, vidjela sam je više puta
|
|
![]() |
|
Malo su me utješili ovi naši lokalni znalci da je to kod nas česta pojava da one dođu oko kuće (i to je karakteristično za ovu bjelicu u odnosu na zlaticu koja ne dolazi tako lako kod ljudi), pa ćemo vidjetiU svakom slučaju havala ne upozorenjima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da,da to je točno ili su bjesni ili su gladni, nikad dosta opreza
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Točno, treba jako paziti. Lani smo mi uz samo more u vikendici ubili mladu lisicu, koja nam je došla na 5 m od kućice i djece i nas, nakon deseta dana doša o je pozitivan nalaz na bjesnoću. Ovo je vrlo ozbiljno i treba se jako paziti divljih životinja kad su tako mirne i prilaze kućama.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 358359360361362 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |