U setnji Engleskom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedva čekam toplije vrijeme da izđem van na dvorište i da moje "ljepotice" krenu rasti |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Znaci rukavice na ruke i u sadnju
![]() Ovdje ima jako puno cvijeca i jako je gusto posadeno, pa korov ne moze rasti a i lijepo izgleda ovako izmiksano.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ja kad bi tu došla teško bi me maknuli van, ovako ja zamišljam svoj vrt a imam cca 80m2.
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
Ovakav nacin prezentiranja je i meni najbolji, i moze me vise namamiti
![]() |
|
![]() |
|
Leeds Castle se nalazi na jugu Engleske, pokrajina Kent.
Sam dvorac je jako star i privlaci puno turista.
Sto mene isto privlaci je vrt koji je u proljece i ljeto prepun boja.
Slikano (pocetak 7.mj)
(posaljem jos slika kad nadem vremena, okruzenje i atrakcije su predivne)
|
|
![]() |
|
Zivim na jugu Engleske, pokrajina Kent.
|
|
![]() |
|
katrinca ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Prosinac 2008 Lokacija: Slovenia Status: Offline Bodovi: 27 |
Pa bilo bi ljepo kad bi svugdje bilo tako. Kako se zove ta tvoj grad?
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
To te ja pitam. To je nešto što svaki ljubitelj cvijeća može poželjeti. Vidjeti u živo kako biljka izgleda kada se razraste i koje mu okruženje paše, a naravno dobiti i stručan savjet. Ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
prekrasno uživancija za oći
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
ovo je toliko prekrasno i prelijepo da je nestvarno, a komentar na naše "vrtne centre" je suvišan
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
Božikovine, kak da sad netko poslije tebe komentira. Ma, bit ću suvišna .
![]() U našim vrtnim centrima brinu o našim novčanicima i pojasevima. Jer kad vidiš ovu divotu definitivno izgubiš i zadnji atom samokontole pri kupnji.
|
|
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Uživancija - svaki daljnji komentar je suvišan.
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nasmijao me Silvekin komentar, jer kod nas ono što zovu vrtnim centrom u svom sklopu ima neke bezvezne police pune cvjeće o kojem prodavačice nemaju pojma, a koje bi bar ponekad trebalo zaliti makar malo. naravno da se kod nas ništa ne može uspoređivati s tom ljepotom, iako kod nas ima predivnih stvari, no ne zaslugom ljudske ruke, već prirode.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj je nekako ležerniji i meni draži.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9101112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |