Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej bubo di je gogs....jel stigla kuci?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hippy, ninoooooooooo....di ste zapeleeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ajme kak ste isl ekuci? |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
joj baš je grozno vani, al sam ipak stigla doma :D
|
|
![]() |
|
ok ja idem spavati....bubamaro molim cijenu i dimenzije kaj si obecala na pp....eto ja dojdem a ti sad negdje sarafis stalazu ili ju vec farbas, padam s nogu idem nanati....a gle vaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,,,koja ludnica od vremena....sutra na posao na sanjkama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
di steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
a kaj tu nema traca......buba i gogs niste se valjda zgubile do kuce od mene po ovom kijametu?
|
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
da, da, očekujem te
![]() |
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
zato bum ja došla na kavicu danas da se malo ugriješ. . .uz trač partiju. .
![]() |
|
![]() |
|
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
da, i ja od ponedjeljka radim u uredu na 13°C
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
uf koma
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
isto i kod nas...nema plina pa ljudi uključe električne grijalice i onda pada i elektrika u vodu:) zato smo mi jučer skraćeno radili, a po svoj prilici ćemo i danas.
|
|
![]() |
|
ajme drame..............moje knjigovodstvo ne dela jer nema struje ni plina...kaj je ovo doslo?????????
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi... nema kutijica... eno žene se smrzavaju po trgovini.. isključuli im grijanjeee.. grrrr
|
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
čula sam se s gogs, ja dođem s faksa do pola 6, 6 onda senađemo i stižemoooooo!!!!!!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i brze ste od raketa
|
|
![]() |
|
kaqk rakete
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boze,je vas dvije šibate sa tim postovima....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |