Moja svastara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gio moj naklon za tvoje vrijedne ruke,prekrasno,prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Gio,prekrasno,pogotovo medeni ukrasi za bor
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ovo jos nisam zavrsila,za koji dan ce biti ![]() ![]() ovo sam uradila prijateljici za rodjendan,treba ga oprati i uokviriti ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš su ti veseli medenjaci
![]() a ovo si ti vezla i heklala !? svaka čast....divim se ljudima sa takvim strpljenjem
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo par radova,zao mi sto nisam svaki rad slikala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Stvarno su ti "medeni" medenjaci, kod mene to ne bi dugo trajalo na boru (imam jednog medvjedića koji ih obožava)
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nemam mnogo toga trenutno da pokazem.Zapocecu sa medenjacima,jest da su praznici prosli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i sad mi sve sporo ide... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |