JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evo velika srca odlivena i jako se lijepo rade, kasna suuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za delati
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
ajme jassi, zaljubi se u mene i pošalji mi ovo zeleno ![]() |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
neće mi sliku staviti!!!!?????!!!! uglavnom ono zeleno na prvoj slici |
||
![]() |
||
|
kaj koka oces salvetu ili odljev da ti napravim
![]() |
||
![]() |
||
|
salvetu imam, odljev mogu kupiti, želim tvoj rad ![]() |
||
![]() |
||
|
a tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
moze draga
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Prekrasnooooooo... super ta srčeka izgledaju!!
ostavi mi jednu tu zelenu salveticu... |
||
![]() |
||
|
moze mila ostavlam
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Super su, posebno mi se sviđa ovo drugo po redu, baš je slatko! |
||
![]() |
||
|
joooooooooooooooooooooooooooooooo
hvalaaaaaaaaaaaaaa
|
||
![]() |
||
|
ej, znaš što me muči, ja imam večinu odljeva već neko vrijeme a uopće se nisam našla u farbanju odljeva...a kad vidim tebe baš skužim kako nije teško ali nemam jednostavno inspiraciju za farbat ih, ljepiti da ali farbati!
sječam se za božić je netko radio predivne medvjediće, ja sam bila fascinirana bojanjem...jednostavno ali treba se sjetiti. |
||
![]() |
||
|
polako krenes, ja pola farbam pola lijepim....polako mila
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
i za ovo ti veliš da nemreš??? pa ti i dalje punom praom vidim...jepa su mi sjca.....
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
medvjedice je radila monna, te ih slala nama i moji su dosli kao da je postar koji ih je obradjivao rjesavao stres i koristio cekic :(
jassi, nisi li ti bolesna ;) gle ti nju, radi i bolesna. magneti prefarbani u bijelo opet jer nemam dovoljno tanki kist za ocrtavanje detalja :( smrc....no imam jos jedan pokusaj ;) draga, srca su ti prekrasna, to su ona najveca, velika kao svjecnjak, zar ne? :) |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
srčeka su predivnaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
|
da velk asrca, nazalost kalup je pukao....plastika go..no od kalupa, sad pokusavam izvuc jos sto se da izvuci od njega...mislim da cu napraviti sama silikonski kalup za srceka
rosa hvala ti mila puno
|
||
![]() |
||
|
a bubice moja, znas da mogu da bi tu bilo puno puno vise svega
nino thx
|
||
![]() |
||
|
dakle zeljela sam malo zaustaviti vrijeme i to pokloniti clanovima obitelji,,,,,evo kako sam pocela...:
![]() ![]() jedna od dragih slika....predproslo ljeto moj otac i moj sin na brodu
![]() ![]() ista godina moj sin i ja....jako draga slikica
eto, raditi cu idalje....ali ne vise danas...hehehe,idem popiti sirup i nanati....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |