Razne ideje sa interneta |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:04 |
nešto za monnu
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Sponzorirani linkovi | |
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj što je krasnoooo...!!!! Morat ću ovo probati napraviti! Hvala za ideju OTOK!
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jaoooo...mona mozes oma dva napraviti....hehehe
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jooj kak je to slatkoooo... monna dolazim na instrukcijeee
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mona, kako si krenula....ti to mozes i bolje od ovoga..... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, nemreš bilivit!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od ovog pogleda mi cure sline !!! već sam prije radila neku ogrlicu sa "komadićima torte"...samo dok ne nađem!
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
otok, pa ovo je uzasno. petak, kolaca ni na vidiku a gle kaj ona stavi. tak fino zgledaju da bi ih mogla pojest :) istina ne bi bili fini kad su od fimo mase ali nema veze, gle kak realisticno zgledaju ;)
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu uopce opisati koliko mi je ovo genijalno.
uopce se ne kuzim u fimo. vidjela sam tu masu za kupiti. mona, ajde pliz u kratkim crtama opisi kako se to radi, mislim samo da dobijem informativno uvid o cemu je rijec. pregenijalno je! |
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se pridružujem ovoj molbi.. monna eto lijepo kada budeš imala vremena lijepo ti nama objasni.. molim te... |
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ok. stavit ću sliku u "moju Radionicu" pa tamo objasnim, ono što znam, a ima puno toga još za naučiti
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
OTOK
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi monna...dam se kladiti da bi i ovo tebi pošlo od ruke
|
|
monna-1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eee, ovi cvjetni motivi možda,...nisam toliko vješta
|
|
spring
Opcije poruke
Hvala(0)
|
neki dan sam na tv gledala kak to rade... wau izgleda tak jednostavno.. ali ja to ni za 100 godina ne bih napravila...
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije to takav bed za napravit
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a daj onda reci kakoooo, si citala do kraja knigicu??? kaj vele???? daj daj daj
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |