nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 21222324> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od slikica glava ne boli
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Evo malo slikica iz mog albuma(već sam ih postavljala na druge teme):
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Clematis je
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Super,čekam slicice,nove..I sama sam nestrpljiva,ali ove godine testiram svoj karakter,do sad ga nisam pogazila,nisam jos sijala,planiram to u martu početi....Ako izdrzim naravno....A sto se tiče cinija,to je biljka koja mene nece i nece,ni jedna mi ne opstane iz sjemena,mama ih posije pa mi da rasad i tako ja imam cinije,al drugacije me nece....grrrr
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša i moje cinije su prošle godine slabo niknule.Ove su me prijatno iznenadile.
Hvala Mamaa. Alisa znam da sve biljkice više vole vani ali nemogu sebi pomoći.Želim da što prije imam nove sadnice i da neke svoje ideje ostvarim.Valjda mi je više dosta ove zime.Baš sam danas opet provjeravala da li su počele nicati i druge biljkice koje sam posijala.Biće i od njih slikica. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Super Nuna,samo ja nikada ne sijem kadifice u saksije,posebno ne sad,jer je rano.Ja njih posijem početkom marta direkt u bastu i niknu kao lude,i puno brze rastu,kad se vani direkt siju,nego sad pa u kuci da se drze..Probala sma sve nacine,i naucila sma da ove laganije ljetnice ne treba nikada sijati rano,jer u kuci propadnu.Prolse godine zima se otegla pa je bilo i u aprilu,tako da sam pogubila dosta sijanih biljaka,jer sam ih sijala u ovo doba u kuci....
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Prekrasno cvijeće, baš nam je tako nešto potrebno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
nuna, obilato su ti nikle, moje cinije lani slabo, a one direktno vani odlično, pa sam ih sada već stavila van, pa što bude.
Cinije će biti predivne, samo im treba puno mjesta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Štefica
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ljepe mlade biljčice.
Uživaj u pikiranju ![]() |
|
![]() |
|
Kadifice i Cinije niknule.Za par dana biće spremne za pikiranje.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Imaš prekrasno cvijeće,Nuno.I ruže i clematis,i sve ti je prelijepo.A margarita mi se posebno sviđa.Ja je pokušavala iz sjemena ali me nikako neće. |
|
![]() |
|
Triša,MARKEZIT Hvala.Biće još sličica od nadolazeće sezone.
|
|
![]() |
|
Josipa to je ta ruža, od nje pravim sok.Neznam koji je pravi njen naziv pa ako neko zna molim neka napiše. |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
Nuna vrt ti je prelijep a pogotovo ruže prave kraljice.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bravo, predivne slikice, a onaj bršljan je super, imam isto takvog - morat ću mu napraviti tako neki stup da se penje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
nuna, krasno cvijeće.
ruža je divna , jeli to ona mirisna za soka? |
|
![]() |
|
uh ,i ja jedva čekam proljeće ![]() |
|
![]() |
|
alisa, puno hvala jedva ćekam proljeće da sve ponovo poćne cvijetati.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 21222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |