Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 215216217218219 243> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa stvar je u tome što ovih dana imam baš malo više posla, pa i novčića, a onda zna se put pod noge i u rasadnik.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
..Prvo Stefanotis...a sad Dendrobium...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja i ti moraš preuzeti dio krivice, ima tu hrpa tvog cvijeća.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Oooo, dala si si posla s sijanjem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ohoho, ja mislila da je stefanotis nagrada za 7000 postova, a ono opet nešto posebno i prelijepo, ma bravo.
|
|
![]() |
|
Evo danas je došla nagrada za 7000 postova
dendrobium
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vjeruj mi da i ja tako razmišljam da nikada neću u mirovinu.Prije nekih desetak godina kada se je mijenjao zakon, na poslu se zahuktala rasprava, pa se ženske živciraju, a ja velim ma zakon nisam ni pročitala, a ni neču, jer dok ja budem stekla uvjete po sadašnjem zakonu več će ga promijeniti, produžiti staž, ma neču nikada u mirovinu. A sada velim svake godine, kada navršim +1 godinu staža skužim da sam dalje od mirovine a što je još gore biti će manja.
|
|
![]() |
|
E stvarno Triša, baš mi mast vadiš
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ja ne znam, ali oni koji ga imaju kažu da jako miriši, a mislim da ga zovu madagaskarski jasmin.
Evo malo sličica mojih posijanih biljčica- izišli su lupinusi u sobi na prozoru
Ostići također izviruju - isto stoje blizu stakla
Ostalo je tek posijano jučer i danas
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Trišššaaaaaaa ti nemaš mira.....
koliko novih biljaka ali zadnja je stvarno favorit... ili mi se čini ili mu cvjetovi mirišu?
|
|
![]() |
|
Hvala Shasha, stalno buljim u njega, bitće fenomenalan kad se rascvjeta
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala veliko svima, što se veselite zajedno samnom, e baš sam saznala da u Pevecu ima raznih aloica i da nisu skupe, pa danas bi moglo moje dvorište dobiti još kojeg stanara.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Koja lijepa biljka Triša.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Da je lijep,lijep je..
![]() ![]() Nego,vidjoh da si nabavila i mini ruze...Kako cemo mi uzivati ove godine u tvom dvoristu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Triša, prekrasna ti je nova biljčica, uživaj u njoj
|
|
![]() |
|
Jedva sam čekala da dođem doma i da vam pokažem moju novu ljubimicu
veličanstveni stefanotis |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Dobro kažeš, ti koja znaš moju situaciju. MM po noći preskače cvijeće u hodniku i prigovara, a s druge strane mu se veseli.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Napokon sam prelistala stranice koje nisam vidjela već dugo!
Neumorna! Koliko novih biljčica u kući i oko kuće! Jel imate opće mjesta za spati?! ![]() |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
..
![]() ![]() Bas ovih dana razmisljam da i ja ovako nesto napravim u dvoristu mojih roditelja... ![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 215216217218219 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |