cleopatrina djela |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Korisnik | ||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala ti. .to je rižin papir i na njemu salveta. .
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
pa ja nemrem vjerovat što mi je promaklo,sory uopće nisam zapazila zadnje radove,jako ti je ljepo ukonponirano,bravo
|
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Radovi su ti jako lijepi već sam ti rekla svoje mišljenje,prekrasno, prekrasno
![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
cleo,predivno,svaka cast!
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
cure, puno vam hvala. .
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Pevi tanjur prekrasan, vaza s rižinim čudo a flaša mi je fenomenalna... bravo za trud ovoliko puno ideja...
|
||
![]() |
||
|
Evo cure konačno i nekih mojih radova. . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasno
![]() |
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
Sve je prekrasno, ne znam kako prije nisam pregledala tvoje radove?!
![]() Tanjurić s orhidejama je moj favorit ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala vam cure. .
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
i ja kazem, konacnooooooooooo,vec sam ti rekla sto mislim o tvojim radovima,to stoji i dalje....bravo majstorice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
tanjur s orhidejama ti je stvarno krasan |
||
![]() |
||
|
Draga moja Kaća, hvala ti. .
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Anči, i u mojoj okolini su svi zapeli za taj tanjur. .hvala ti. .
![]() |
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
|
Hvala draga. .
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ovo je predivno! Stvarno ne znam šta je ljepše, orhideje, bambus (tako jednostavno a tako lijepo), lavanda... Ma super!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
gle,moras sto cesce stavljati radove,da se mozemo ovako,lijepo,uzajamno komplmentirati ![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
prekrasno
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |