Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:19
svijetli ostići cvatu ..tamni iščupani..bijeli još u malim pupoljcima
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:15
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:12
moja Lave i prvi bijeli zumbul
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:08
nažalost cijeli grmić anemona je destkovan puževima i gusjenicama tako da su izašla samo ova dva cvijetića
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:04
i mala lavanda cvate drugi grmić je nekome bio jako potreban AngryAngry
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 14:03
sramežljivo se otvaraju zumbuli
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2009 u 13:46
evo me napokon sa svojim cvijetićima u ovoj godini...moje cvijeće je nakon blesave susjede koja ga je tokom zime zaljevala ko da je sudnji dan i ovog zadnjeg snjega..recimo preživjelo a neko nažalost otišlo.Nema više moje banane,dipladenije,kalanhoja ona sa zvončićima skoro nije preživjela snjeg ali porezala sam ju i vidim da je počela tjerat,agava je otišla nepovratno ali sam tu zasadila palmice koje sam odgojila u pitarima.. 
Na vrh
White View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje White Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 17:58
neznam šta da kažem na sve ovo što sam vidjela nego samo da je sve tako prekrasno!!   ja bi molila pelcere za bilo šta ovdje ako bi izdržalo do slavonije?   i da,hvala unaprijed i bok svima-ja sam vam novi biljoljubac ovdje [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:30

Da to je taj,i hvala ti!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 20:36
Lilly dobrodošla kao prvo...mislim da nikad nije kasno za poželjet nekome dobrodošlicu Clap ako misliš na onaj što ima nekakve kao rošćiće nema brige..inače bi plakala da znaš koliko ga svi bacaju jer tu kad raste onda luduje..javi mi se na pr za adresu
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2009 u 22:38
Duda-Lave opet sam bila u tvom vrtu. I na prvoj strani mi se svidio onaj sukulent (bar mislim da je to sukulent) koji ima ljubičaste cvjetiće. A ko bi imala jedan pelcer njega mogu te žicati?!
Na vrh
xenia64 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 752
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje xenia64 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 18:17
Duda ja sam danas stvarno uživala u šetnji tvojim prekrasnim vrtom. 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 18:07
danas smo se bavili vađenjem ostatka agave iz vrta Wacko i na kraju nam je trebalo za sve cijeli dan da ju sa sjelirom istrančiramo..bila je ogromna,malkice nas peče lice ipak je tu i tamo prsno sok oko sredine 
slikice vrta će uslijedit ubrzo..Wink
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 16:53
...kao i uvijek,Uzivala sam u tvom dvoristu...zao mi je zbog Agave,sjecam se da mi je ta slika(ti pored Agave)ostala u sjecanju...
Mjesto gdje zivis,tj.tvoj pogled na more je prelijep...za cvijece SVE pohvale..ja bih izdvojila Ostice..tu sam ...Echeveria s cvijetom    ...Sedum Palmeri...Crassula ... Rogovi...Aptenia Cordifolia ... Kalanchoa...srecom pa imaju ovi smajlici koji pomazu da izrazimo svoje odusevljenje!!! !!

Moji Complimenti!!
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 10:29
nadam se slikama
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 22:35
imaš Triša pravo..ali moja seka to drugačije gleda..kaže da ja hodam okolo i samo izmišljavam posao...svašta..kuća je stara 40god i bila je viksa a onda nakon35 g mi smo je malo preuredile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2009 u 21:29
Draga moja nemoj se "ubijati" uživaj u svom predivnom pogledu na more, kavici s najdražima, kuća će se završiti kad tad.
Znaš kako reku ljudi "Kuća je rupa bez dna".
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 21:58
teško je ovdje nešto imati to je konstantna borba protiv:zločeste susjede,vrućine,zločeste susjede,hladnoće,zločeste susjede,nevera sa tučom,borova s kojim sam okružena,konstantnog nedostatka zemlje,itd...
no mene to jako veseli ko i sve Vas i nikada više nebih poželjela drugačije živjeti nego ovako.....i onda ima pametnih koji me pitaju jel mi tu dosadno i jel idem u centar u kafić na kavu,a ja imam jedan od najljepših pogleda na more pa di ćeš ljepše popit jutarnju kavu a ptičica u izobilju Smile
muči me samo kuća koju dijelim sa sekom..velika je i nakon kredita i uložene love svake godine nikako da ju sredimo...ja maksimalno pokušavam sama dosta toga napravit ali sam si zidanjem jednog kamenog  zida sredila leđa koja sad jako bole,pa sad sve radim ko puž
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 20:07
Kakva divota!!! Pa ti živiš u raju...blago tebi! Predivno, prekrasno...ma stvarno sam oduševljena!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2009 u 17:32

E super sad znam i to!!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 116117118119120 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.