Lantane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Korisnik | |
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seni čestitke za lantanicu, ja moje čekam kada će niknuti posijane su 06.02.09. znači još moram dobro načekati da me obraduju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Seni, sličica je super i sve što sam htjela vidjeti - vidim na njoj.
Bit ćemo strpljivi pa se nadam da ću i ja ubrzo vidjeti listiće.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Slazem se,ništa drugo nam ne preostaje nego da čekamo rezultate,ni moje još ne niču ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ja sam moje lantane posijala 06.02.09. nisu još niknule je li to uredu
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje ja sam svoje posijala 15.01. i evo do danas ni traga niti glasa od njih!!!
![]() |
|
![]() |
|
Prolječe malo si me utješila, pa valjda će nam niknuti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana ima u mom kvartu,dovoljno je malo pruzit ruku za ubat si mali pelcer
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vanja donjet ću ja lantana na splitsku kavicu ne brini.
Proljeće tebi ću poslati. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ajme šta me za.....e ovaj internet danas, nikad otvoriti stranicu, nikad mi moj post poslati pa šta je ovo ?
Lantana baš mi je drago da ćeš mi doniti lantanu na našoj kavici, veselim se i jednom i drugom događaju. ![]() |
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Jesu li vam se lantane počele buditi? Moje još nisu pa sam zabrinuta da nisu propale!?
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana ovdje si zamisli ono veliko crveno srce koje ti šaljem!!!
A za lantane ćemo se dogovoriti...sačeka ćemo još malo možda ipak nešto bude od njih... a tebi hvala da si me se sjetila...
Pusaaaa
|
|
![]() |
|
posijala sam sjemenja od lantane 06.02.09. u više boja, evo tek danas sramežljivo je počela izvirivati lantanica narančaste boje, čekam da se i to čudo dogodi od žute,ljubičaste,crvene i roza
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Blago tebi ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Vanja pa kako si ih sijala da su ti već iznikle???
Ja svoje svaki dan gledam...nema nikakvih naznaka da se to dogodi u ovom životu!!!
|
|
![]() |
|
Proljeće drago proljeće, datum sijanja sam već navela a naćin sijanja je tekao ovako : uzela plastične šalice ajmo reći za kavicu sa cigaretom probila rupice za višak vode, nasula do pola zemljom običnom malo mlakom vodom poškropila tu zemlju i po njoj rasporedila 5-6 sjemenkica zatim posula lagano zemu po njima otprilike za jedan kučarin (mala žličica za crnu kavu)
i opet pošpricala da zemlja bude vlažna. Pokrila sa poklopcem prozirnim plastičnim i pazila da se zemlja ne osuši pa opet prskala i tako se igrala a sve zajedno mi je u db gdje mi je termo peć znaći toplo je, a kad je sunce onda bi sve to stavila na prozor i otklonila poklopac da dođe zrak. E ne znam da li sam razumljivo opisala moj rad |
|
![]() |
|
Prolječe ne čačkaj ništa po njima, a pitanje šta će biti s mojima ostalim, jer je samo jedna malčice izvirila iz zemlje.
|
|
![]() |
|
Vanja ne čačkam ali stalno gledam!!!
|
|
![]() |
|
Prolječe tako i ja pa dobijem opasku od MM kako bi bilo lipo da tako njega stalno gledam i tetošim
![]() |
|
![]() |
|
moja jedna (narančasta) koja je nikla iz sjemena polako napreduje, ali me zabrinjavaju druge posijane nisu još nikle, možda je sjemenje propalo. Čekat ću još.
|
|
![]() |
|
Draga Vanja ni od mojih još ništa...ali još ne gubim nadu!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |