Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvekin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvekin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:48
Silvek šta si ti kupila još jedan grunt???

Pa gdje misliš to sve posaditi???
Stvarno si neumorna!!!smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 08:54
Mislim da kad ti prošetaš pored vrećica sa lukovicama i sjemenkama ne ostane baš puno, a onda druge godine sve razgrabimo i mi ostali, narvno iz tvog cvjetnjaka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 07:45
lijepo si se ponovila
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:49
SilveK Big%20smile sva sreća u dućanima oko mene je slab izbor Tongue
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:20
Ajme SilveK koja rapsodija od cvijeća.Ovi su baš morali nakeljiti cijenu na naziv cvijeta da ja ne vidim, a ne porepoznajem sve.
život je more
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:10
Nešto razmišljam, ovo bi se sve već moglo nazvati "kad SilveK prolupa"LOL

smile198 Očigledno, dobili su biljčice u plodinamaBig%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 17:57
Bit će novih biljčica za sadnju, možda već danas - čujem da kod tebe nije tako hladno.
RIJEKA

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:05

Silvek jesu peseki skopali rupu za hibiskus?

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 09:54
Super je ulov! Izgleda da nam je svima lov cvjećki najdraži!Thumbs%20Up
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 09:29
dobar ulov
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 20:01
Jučer sam zaboravila staviti sliku ulova, dobili su konačno lukovice i sadnice u cvjećari, cjene puno prihvatljivije nego u Baumaxu, vrebala sam tam već 2 tjedna...a onda kad su dobili, hm, dobro da mi se je jako žurilo pa nisam pretjerala, kupila bi vjerojatno više da sam tam duže stajalaLOL:

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 15:26
mislim da mace baš vole mentu - metvicu ili kaj god je meni bilo u vrtu,jer se maša micka stalno motala oko nje i doslovce se valjala po njoj i oko nje Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 10:30
Joj Mamaa, pozabila sam ti uopće javiti da budu došle i jagode: imala sam nekaj malo u tegli što sam presadila pred mjesec dana, a u tegli je sve bilo smrznuto tog dana dok sam išla na poštu slati - nabrzak sam unjela tegle nutra i praktički ih čupala iz zaleđene zemlje..a bila sam tak knap s vremenom da i nisam stigla malo ljepše zapakirati, oprostiEmbarrassed. Nadam se da budu se primile.
Inače sam u katastrofalnoj gužvi još do kraja tjedna, tu i tamo uspijem malo naluknuti da vidim što ima novog, a ne stignem praktički ništa napisati na forumu niti pogledati....drugi tjedan bude valjda bolje...
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 18:30
smile128Silvek stigla pošiljka. smile78
Hvala ti punosmile79
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 17:39
ja mogu samo ovo rec
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 15:02
Silvek, stigle sjemenke, hvala puno!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 13:44
Moj mačak je lud na sve vrste metvice, možda s psima je druga pjesma ali za mace sam sigurna da je obožavaju.

SilveK pesekima naredi da kopaju za hibiskus i svi sretni i zadovoljni.

Ti nisi ni osjetila dok si meni onu hrpu sjemenja dala?
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:22
Silvek i ja sam egdje čitala da se poašaju kao drogeraši sa "mačjom metvicom" ali ovu običu e podose.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 21:07

A jel to sjemenara neka na slici? Šala mala, ja imam jednu kutiju i joj kak je to punooo haha   .. a za macu nasipaj papra mljevenog u teglu .. i još postoji tzv.mačja metvica i mace se vole valjat po njoj a za onu običnu neznam jel im smrdi il ne.

Pridružujem se Trišinim željama!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2009 u 19:20
Pa ako vec ne pocmes sijati, taj ce posao potrajati do druge godine koliko si toga sakupila, sto bi tek bilo da dobar dio nisi podijelila.
Zelim da ti svako sjeme nikne
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.