Mamikin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 20:21 |
Pokušavamo se približiti našem uzoru - Lidijinoj mami.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj kak vam je krasno ravno ! Pravi park za šetnju! A Mamika (pretpostavljam da je to Lidijina mama od milja Mamika) ziher i dobro kuha pa joj zet voli doći pomoći kositi!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
pa jeste veliko...ima više od 1 hektara okućnice. ima tamo i dio šume, a u šumi izvor...ma prekrasno! a i kupa nam je jako blizu...15-20 min. pješice.
![]() |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
Krasan prostor koji ste fino ozelenili!
Jel na 2. slici ono jezerce o kojem smo pričali?? Djeluje mi kao prirodna udubina onaj širi rub uokolo....još razmišljam o našem razgovoru o tome...... |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.... vi zivite u zelenom miru i na godisnji u mir zeleni idete, lipo lipo
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a ne...krivo si shvatio...to je vrt moje mame...i to nam je uzor. a na onoj slici jeste jezerce, malo veće od onog našeg planiranog, ali ovdje nema problema sa izvedbom jer je tlo nepropusno pa tu nema ni folije. trenutno je bez vode jer se čeka bager da ga još produbi, a onda počinje raj za mamine patkice i guskice. zato i nema baš nekog cvijeća jer bio one to sve obrstile!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Još jedan detalj iz maminog dvorišta.
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kako se predivno vide ove ukrasne tikvice!!! Kao krijesnice u noći tako one u ovaj sumrak!!!
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Kad je okućnica velika puno se toga može..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Veliko, puno zelenila, cvijeća.... Baš krasno, pravi odmor u prirodi!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mlo da osvježimo temu novim fotkama ...
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sam si već mislila da ste "mamikin grunt" prodali, pošto dugo nema slikica
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije to, sve je bilo ispod snijega, blato, ..., nije imalo smisla da slikamo vrt u lošem izdanju.
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
poznato mi je to loše izdanje tak sam se i ja dala nagovoriti pa sam stavila fotografije, dakle do ljepših vermena........
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Krasno. Naravski ja tek sad vidjela temu.Bravo za mamiku!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Naravno i ja kaskam za vama, nisam bila u ovoj temi - promaklo mi ali slike su prekrasne, nadam se da će ih biti još.
Za vas i Lidijinu mamu
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Konačno da se ulovi malo vremena za nove fotke Mamikinog vrta, prozora, ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Friške fotke Mamikinog cvijeća ...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |