Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Silvekin dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Silvekin dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 47>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 17:39
ja mogu samo ovo rec
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 18:30
smile128Silvek stigla pošiljka. smile78
Hvala ti punosmile79
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 10:30
Joj Mamaa, pozabila sam ti uopće javiti da budu došle i jagode: imala sam nekaj malo u tegli što sam presadila pred mjesec dana, a u tegli je sve bilo smrznuto tog dana dok sam išla na poštu slati - nabrzak sam unjela tegle nutra i praktički ih čupala iz zaleđene zemlje..a bila sam tak knap s vremenom da i nisam stigla malo ljepše zapakirati, oprostiEmbarrassed. Nadam se da budu se primile.
Inače sam u katastrofalnoj gužvi još do kraja tjedna, tu i tamo uspijem malo naluknuti da vidim što ima novog, a ne stignem praktički ništa napisati na forumu niti pogledati....drugi tjedan bude valjda bolje...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 15:26
mislim da mace baš vole mentu - metvicu ili kaj god je meni bilo u vrtu,jer se maša micka stalno motala oko nje i doslovce se valjala po njoj i oko nje Confused
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 20:01
Jučer sam zaboravila staviti sliku ulova, dobili su konačno lukovice i sadnice u cvjećari, cjene puno prihvatljivije nego u Baumaxu, vrebala sam tam već 2 tjedna...a onda kad su dobili, hm, dobro da mi se je jako žurilo pa nisam pretjerala, kupila bi vjerojatno više da sam tam duže stajalaLOL:

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 09:29
dobar ulov
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 09:54
Super je ulov! Izgleda da nam je svima lov cvjećki najdraži!Thumbs%20Up
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 23:05

Silvek jesu peseki skopali rupu za hibiskus?

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2009 u 17:57
Bit će novih biljčica za sadnju, možda već danas - čujem da kod tebe nije tako hladno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:10
Nešto razmišljam, ovo bi se sve već moglo nazvati "kad SilveK prolupa"LOL

smile198 Očigledno, dobili su biljčice u plodinamaBig%20smile
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:20
Ajme SilveK koja rapsodija od cvijeća.Ovi su baš morali nakeljiti cijenu na naziv cvijeta da ja ne vidim, a ne porepoznajem sve.
život je more
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2009 u 22:49
SilveK Big%20smile sva sreća u dućanima oko mene je slab izbor Tongue
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 07:45
lijepo si se ponovila
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 08:54
Mislim da kad ti prošetaš pored vrećica sa lukovicama i sjemenkama ne ostane baš puno, a onda druge godine sve razgrabimo i mi ostali, narvno iz tvog cvjetnjaka.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:48
Silvek šta si ti kupila još jedan grunt???

Pa gdje misliš to sve posaditi???
Stvarno si neumorna!!!smile120
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:50
SilveK skreni u Gramu, puno toga i jako prihvatljivo
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 20:08
Izgleda ti poznato??? Evo i ja sam malo zalutala u Kaufland i nisam odoljela plavim zvončićima...

Kod mene je pisalo samo Campanula Get Mee...Našla sam nešto na netu o njoj...

DESCRIPTION
This group includes annual, biennial and perennial plants with many forms and uses. The flowers are bell- or funnel-shaped, are 1inch to 2 inches wide and come in loose clusters at the ends of long stems.

COLORS
Most Campanula varieties are available in violet-blue, purple, pink and white.

CONSUMER LIFE
Each flower may last only five to seven days, but the plant itself can last for many months with proper care. Only a few flowers usually are open at any given time, meaning that the plant can be in bloom indoors for three weeks or more, and perennial varieties can then be planted outdoors for longer enjoyment.

Jedini problemčić je u tome što i dalje ne znam, da je jednogodišnja ili višegodišnja...
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 09:09
silvek,jel ono skroz desno phlox? lijepa bojica Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:44
Dada, hvala na informacijama. Ja ga mislim probati presaditi van kasnije, pa kaj bude.

Tija, sutra oper jurim u gramu, baš me zanimaTongue

Proljeće, ma nema problema, mjesta se uvijek nađe, bar bu manje travnjakaLOL

Lantana, ak te zanima koje je koje na slici, mogu napisatiWink

Kontesaa, je, phlox je, bio je zadnji, baš mi je drago da sam ga upecala, uvijek ih znaju imati i u baumaxu, ali po astronomskim cijenama, a u plodinama mi se 17 kn činilo prihvatljivim.

Uh, non stop jurim pa niti ne stignem napisati kaj radim. Uglavnom, sve biljčice niču i rastu, non stop radim preraspodjelu po prozorskim daskama, Jučer sam konačno posadila vilburnim, u kauflandu normalno nisam mogla odoljeti pa kupila još 2 jaglaca, uzela sam 2 koji su već počeli venuti jer su NORMALNO nezalijani, mislim strašnoConfused
Danas sam počela s proširivanjem gredice za cvijeće, izvadila sam jedne tačke busena trave i to opet raznoslia gdje fali malo zemlje i trave, a tu gdje je falilo sam uzela zemlju s krtičnjaka koje su krtice napravile na gredici gdje su počele nicati narcise i zvončići, pa da se ne bi gušili u toj zemlji - 3 muhe jednim udarcemBig%20smile Zatim sam u toj novoj proširenoj gredici posadila 3 pakiranja tulipana kupljenih pred mjesec dana, već je bilo jako hitno za posaditi ih, normalno, ovaj put u mreže jer mi je dosta da voluharice sve požderu. I još sam za kraj posadila 3 paketa anemona....joj, jedva čekam da počnu cvastismile198 Susjeda mi je rekla da uskoro kreću s postavljanjem ograde, super, baš sam tu počela raditi gredice, pa sad bude i još zemlje dok bu se kopalo i mogu sve bolje isplanirati, ovo bu gredica samo za grmlje i cvijeće, nekih 10  * 1 metar, a možda u dogovoru s susjedom nešto posadim i da poraste na ogradu, neku penjačicu.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:18
SilveK jedva čekamo da sve to naraste i da opet gledamo tvoje super fotografije cvijeća.
Ne trebaš pisati one nazive sve sam odgonetnula.
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.