Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 47> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mogu samo ovo rec
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() Hvala ti puno
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj Mamaa, pozabila sam ti uopće javiti da budu došle i jagode: imala sam nekaj malo u tegli što sam presadila pred mjesec dana, a u tegli je sve bilo smrznuto tog dana dok sam išla na poštu slati - nabrzak sam unjela tegle nutra i praktički ih čupala iz zaleđene zemlje..a bila sam tak knap s vremenom da i nisam stigla malo ljepše zapakirati, oprosti
![]() Inače sam u katastrofalnoj gužvi još do kraja tjedna, tu i tamo uspijem malo naluknuti da vidim što ima novog, a ne stignem praktički ništa napisati na forumu niti pogledati....drugi tjedan bude valjda bolje...
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mislim da mace baš vole mentu - metvicu ili kaj god je meni bilo u vrtu,jer se maša micka stalno motala oko nje i doslovce se valjala po njoj i oko nje
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Jučer sam zaboravila staviti sliku ulova, dobili su konačno lukovice i sadnice u cvjećari, cjene puno prihvatljivije nego u Baumaxu, vrebala sam tam već 2 tjedna...a onda kad su dobili, hm, dobro da mi se je jako žurilo pa nisam pretjerala, kupila bi vjerojatno više da sam tam duže stajala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dobar ulov
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Super je ulov! Izgleda da nam je svima lov cvjećki najdraži!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Silvek jesu peseki skopali rupu za hibiskus? |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bit će novih biljčica za sadnju, možda već danas - čujem da kod tebe nije tako hladno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Nešto razmišljam, ovo bi se sve već moglo nazvati "kad SilveK prolupa"
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme SilveK koja rapsodija od cvijeća.Ovi su baš morali nakeljiti cijenu na naziv cvijeta da ja ne vidim, a ne porepoznajem sve.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
SilveK
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
lijepo si se ponovila
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mislim da kad ti prošetaš pored vrećica sa lukovicama i sjemenkama ne ostane baš puno, a onda druge godine sve razgrabimo i mi ostali, narvno iz tvog cvjetnjaka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Silvek šta si ti kupila još jedan grunt???
Pa gdje misliš to sve posaditi???
Stvarno si neumorna!!!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
SilveK skreni u Gramu, puno toga i jako prihvatljivo
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Izgleda ti poznato??? Evo i ja sam malo zalutala u Kaufland i nisam odoljela plavim zvončićima...
![]() Kod mene je pisalo samo Campanula Get Mee...Našla sam nešto na netu o njoj... DESCRIPTION This group includes annual, biennial and perennial plants with many forms and uses. The flowers are bell- or funnel-shaped, are 1inch to 2 inches wide and come in loose clusters at the ends of long stems. COLORS Most Campanula varieties are available in violet-blue, purple, pink and white. CONSUMER LIFE Each flower may last only five to seven days, but the plant itself can last for many months with proper care. Only a few flowers usually are open at any given time, meaning that the plant can be in bloom indoors for three weeks or more, and perennial varieties can then be planted outdoors for longer enjoyment. Jedini problemčić je u tome što i dalje ne znam, da je jednogodišnja ili višegodišnja ![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
silvek,jel ono skroz desno phlox? lijepa bojica
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Dada, hvala na informacijama. Ja ga mislim probati presaditi van kasnije, pa kaj bude.
Tija, sutra oper jurim u gramu, baš me zanima ![]() Proljeće, ma nema problema, mjesta se uvijek nađe, bar bu manje travnjaka ![]() Lantana, ak te zanima koje je koje na slici, mogu napisati ![]() Kontesaa, je, phlox je, bio je zadnji, baš mi je drago da sam ga upecala, uvijek ih znaju imati i u baumaxu, ali po astronomskim cijenama, a u plodinama mi se 17 kn činilo prihvatljivim. Uh, non stop jurim pa niti ne stignem napisati kaj radim. Uglavnom, sve biljčice niču i rastu, non stop radim preraspodjelu po prozorskim daskama, Jučer sam konačno posadila vilburnim, u kauflandu normalno nisam mogla odoljeti pa kupila još 2 jaglaca, uzela sam 2 koji su već počeli venuti jer su NORMALNO nezalijani, mislim strašno ![]() Danas sam počela s proširivanjem gredice za cvijeće, izvadila sam jedne tačke busena trave i to opet raznoslia gdje fali malo zemlje i trave, a tu gdje je falilo sam uzela zemlju s krtičnjaka koje su krtice napravile na gredici gdje su počele nicati narcise i zvončići, pa da se ne bi gušili u toj zemlji - 3 muhe jednim udarcem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
SilveK jedva čekamo da sve to naraste i da opet gledamo tvoje super fotografije cvijeća.
Ne trebaš pisati one nazive sve sam odgonetnula. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |