Silvekin dnevnik |
Odgovori
|
Stranica <1 1213141516 47> |
| Korisnik | |
Lantana
Cvjetni guru
Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 23:08 |
|
Bravo SilvK pa ti si danas spašavala cvijeće iz šume i Plodine. Izbor je opet za 5.
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
| Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris
Neukroćena biljka
Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 23:06 |
|
hehe znam ja kako je to...tako ja večeru ne mogu preskočiti
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 06 Ožujak 2009 u 22:59 |
|
Danas je bio dobro iskorišten dan. Skočila sam do Shashe i otišle smo u šumarak spašavati procijepak i drijemovce
, jer sve ruše, pa vjerojatno neće tamo opstati, ali u našim vrtovima budu. Shasha se je super pripremila, od vrečica, alata do rukavica - nema tu da dođemo u šumu nespremne . Toliko sam si toga izvadila, da sam jedva vrećicu do auta nosila , a sutra posao, sve to posaditi. Šteta da nisam uzela fotić i malo poslikala šumu, sve je u prekrasnom bijelom tepihu, a tek miris...Ali to nije sve, još sam i od Shashe dobila i jetrenku, žutu graničicu, đumbir i teglicu - Shasha .Na povratku sam stala u plodinama da uzmem sparaxis za Lantanu, a kad tamo nova pakiranja cvijeća: ![]() Kupila sam bijelu dicentru - Shasha, mislila sam na tebe, ali nažalost bilo je samo jedno pakiranje...a ovo ostalo, a kaj bum ak si nebrem pomoći ![]() |
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 10:42 |
|
Silvek, molim ljepo ako bude još bilo, lovu šaljem, ja ću ti jedan žuti spremiti, imam ih u jednoj vazi, na slici, na mojoj hacijendi.
Ako bude za kupiti crveni čujemo se na pp
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 10:27 |
|
Korijenko, da, da, lijepo prosim, već dugo tražim žuti
Crveni je samo jedan u pakiranju, ali 17,50 mi se ne čini skupo. Imala sam ga i prošle godine, ali mi je lukovica izgnjilila - sve je u temi koju sam otvorila u likovicama i gomoljima - pa eto, na greškama se uči. Korijenko, još ih je par, idem sutra uzeti za Lantanu, ako bude uzmem i tebi jedan crveni? (Tija, već sam se ja dogovorila s Lantanom za nabavku
|
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 09:12 |
|
Za male pare, a lukovice su im puno kvalitetnije od Baumaxovih, tam zbilja moraš paziti da ne kupiš "mačka u vreči". Lantana ako imaš kakve želje reci, pomoči ćemo ti naravno?
|
|
![]() |
|
korijenko
Cvjetni guru
Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 05 Ožujak 2009 u 09:11 |
|
Haemanthus, pa još crveni, famozno, nikako da nabasam na njega, žute imam od uvijek. Što dobiješ u vrećici jedan ili više gomolj- lukovica ?
|
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 22:11 |
|
A bogme i izbor im je super, puno toga u Rijeci nisam niti vidjela, ali biti će kod Silvek - isto dobro, ne ustvari još bolje
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:59 |
|
U Čakovcu, odma na magistrali preko Inine benzinske - stvarno imaju puno prihvatljivije cijene od Baumaxa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 21:56 |
|
A di je ta Grama u Vž ili u Čk i samo vi stavljajte slikice tako ja vidim čega ima za kupiti da pošaljem ove moje. Haemanthus je fantastičan.
|
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 20:44 |
|
Draga preuzimam svu krivicu na sebe, ali ti mene tako lijepo obavještavaš da sam morala uzvratiti uslugu.
|
|
![]() |
|
hana
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 19:05 |
|
ajme kak je krasno, hemantus je super, nema ga u baumaxu a i dobre su cijene.Ja sam phlox platila oko 30kn
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 17:48 |
|
Mislim da bi mogla, budemo se još čule Tija. I da znaš, za ovo kaj slijedi si ti kriva, ti si me poslala u gramu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 04 Ožujak 2009 u 09:06 |
|
Dijete drago nije ni čudno što te nema gore na forumu, jel imaš vremena jesti? Uspori malo. I reci da li važi za ovu subotu?
|
|
![]() |
|
Mamaa
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:33 |
|
SilveK ti češ se naraditi a mi ćemo uživati u plodivima tvoje muke
Jedva čekam slikice
|
|
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lantana
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 21:18 |
|
SilveK jedva čekamo da sve to naraste i da opet gledamo tvoje super fotografije cvijeća.
Ne trebaš pisati one nazive sve sam odgonetnula. |
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK
Neukroćena biljka
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 20:44 |
|
Dada, hvala na informacijama. Ja ga mislim probati presaditi van kasnije, pa kaj bude.
Tija, sutra oper jurim u gramu, baš me zanima ![]() Proljeće, ma nema problema, mjesta se uvijek nađe, bar bu manje travnjaka ![]() Lantana, ak te zanima koje je koje na slici, mogu napisati ![]() Kontesaa, je, phlox je, bio je zadnji, baš mi je drago da sam ga upecala, uvijek ih znaju imati i u baumaxu, ali po astronomskim cijenama, a u plodinama mi se 17 kn činilo prihvatljivim. Uh, non stop jurim pa niti ne stignem napisati kaj radim. Uglavnom, sve biljčice niču i rastu, non stop radim preraspodjelu po prozorskim daskama, Jučer sam konačno posadila vilburnim, u kauflandu normalno nisam mogla odoljeti pa kupila još 2 jaglaca, uzela sam 2 koji su već počeli venuti jer su NORMALNO nezalijani, mislim strašno ![]() Danas sam počela s proširivanjem gredice za cvijeće, izvadila sam jedne tačke busena trave i to opet raznoslia gdje fali malo zemlje i trave, a tu gdje je falilo sam uzela zemlju s krtičnjaka koje su krtice napravile na gredici gdje su počele nicati narcise i zvončići, pa da se ne bi gušili u toj zemlji - 3 muhe jednim udarcem Zatim sam u toj novoj proširenoj gredici posadila 3 pakiranja tulipana kupljenih pred mjesec dana, već je bilo jako hitno za posaditi ih, normalno, ovaj put u mreže jer mi je dosta da voluharice sve požderu. I još sam za kraj posadila 3 paketa anemona....joj, jedva čekam da počnu cvasti Susjeda mi je rekla da uskoro kreću s postavljanjem ograde, super, baš sam tu počela raditi gredice, pa sad bude i još zemlje dok bu se kopalo i mogu sve bolje isplanirati, ovo bu gredica samo za grmlje i cvijeće, nekih 10 * 1 metar, a možda u dogovoru s susjedom nešto posadim i da poraste na ogradu, neku penjačicu. |
|
![]() |
|
kontesaa
Cvjetni guru
Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 03 Ožujak 2009 u 09:09 |
|
silvek,jel ono skroz desno phlox? lijepa bojica
|
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dada28
Trajnica
Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 20:08 |
|
Izgleda ti poznato??? Evo i ja sam malo zalutala u Kaufland i nisam odoljela plavim zvončićima...
Kod mene je pisalo samo Campanula Get Mee...Našla sam nešto na netu o njoj... DESCRIPTION This group includes annual, biennial and perennial plants with many forms and uses. The flowers are bell- or funnel-shaped, are 1inch to 2 inches wide and come in loose clusters at the ends of long stems. COLORS Most Campanula varieties are available in violet-blue, purple, pink and white. CONSUMER LIFE Each flower may last only five to seven days, but the plant itself can last for many months with proper care. Only a few flowers usually are open at any given time, meaning that the plant can be in bloom indoors for three weeks or more, and perennial varieties can then be planted outdoors for longer enjoyment. Jedini problemčić je u tome što i dalje ne znam, da je jednogodišnja ili višegodišnja ...
|
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Tija
Cvjetni guru
Opcije poruke
Hvala(0)
Citiranje Odgovor
Objavljeno: 02 Ožujak 2009 u 14:50 |
|
SilveK skreni u Gramu, puno toga i jako prihvatljivo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 1213141516 47> |
|
Tweet
|
| Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |