nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324> |
Korisnik | |
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pozvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Ajooooooooj, kako je prekrasan ovaj bršljan. Iz kojeg si dijela Hrvatske, da li bi tako vani i u Podravini prezimio? Jer, pretpostavljam da ga ne seliš u podrum. ![]() |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Adenium hvala biće sličicca.
Alisa probaj u ovakve školjke sigurno se neće raspasti. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nuno extra ideja,ja sam sijala u one velike kartonske skoljke od jaja,i naravno sve se raspalo ![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Bravo nuna samo ti puno sij i sadi i šalji nam puno sličica.
Čekamo! |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Nuna...izvini,mogu li te pitati,a gdje zivis u Bosni? Ako nije problem ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Kod nas su i sjemena cvijeća obično ona klasična.Pošto u mojoj blizini ima nekoliko prodavnica gdje mogu kupiti sjeme ja sve obiđem da nađem nešto novo kao da će im propasti sjeme nekog novog primjerka.
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Slazem se s tobom,ovdje je izbor stvarno velik ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Biće još slika samo da počne sezona.Cvijeće koje ti imaš je stvarno prekrasno.Blago tebi kad imaš tako veliki izbor za nabaviti ga.
|
|
![]() |
|
Hvala tebi sto dijelis s nama slike tvojih ljepotica!! ![]() |
|
|
![]() |
|
HVALA svima.Tija je to dobro sročila.
![]() |
|
![]() |
|
Nuna,bas lijepa ideja s kutijom od jaja...a kako je ovo Tija lijepo napisala
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Baš tako Tija cvijeće me toliko veseli i snagu mi daje.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje ili Svako jutro jedan klijanac Nuni veselje daje
|
|
![]() |
|
Puno sam toga posijala u te školjke, biljkama je fino toplo i brže rastu
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
slažem se sa Trišom,ideja sa kutijom od jaja je odlična!
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma hoće Triša niknut će,samo budi strpljiva.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Školjka od jaja, ful dobra ideja.
Kod tebe polako sve izviruje, valjda će i moje neke niknuti, koje dugo čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Još jedan cvijetić
![]() |
|
![]() |
|
Iskorištena školjka od jaja.Lijevo niknuo zečić a desno šeboj
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |