Silvekin dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 47> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SilveK ti češ se naraditi a mi ćemo uživati u plodivima tvoje muke
![]() Jedva čekam slikice
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dijete drago nije ni čudno što te nema gore na forumu, jel imaš vremena jesti? Uspori malo. I reci da li važi za ovu subotu?
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Mislim da bi mogla, budemo se još čule Tija. I da znaš, za ovo kaj slijedi si ti kriva, ti si me poslala u gramu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme kak je krasno, hemantus je super, nema ga u baumaxu a i dobre su cijene.Ja sam phlox platila oko 30kn
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga preuzimam svu krivicu na sebe, ali ti mene tako lijepo obavještavaš da sam morala uzvratiti uslugu.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A di je ta Grama u Vž ili u Čk i samo vi stavljajte slikice tako ja vidim čega ima za kupiti da pošaljem ove moje. Haemanthus je fantastičan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
U Čakovcu, odma na magistrali preko Inine benzinske - stvarno imaju puno prihvatljivije cijene od Baumaxa
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A bogme i izbor im je super, puno toga u Rijeci nisam niti vidjela, ali biti će kod Silvek - isto dobro, ne ustvari još bolje
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Haemanthus, pa još crveni, famozno, nikako da nabasam na njega, žute imam od uvijek. Što dobiješ u vrećici jedan ili više gomolj- lukovica ?
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Za male pare, a lukovice su im puno kvalitetnije od Baumaxovih, tam zbilja moraš paziti da ne kupiš "mačka u vreči". Lantana ako imaš kakve želje reci, pomoči ćemo ti naravno?
|
|
![]() |
|
Korijenko, da, da, lijepo prosim, već dugo tražim žuti
![]() Crveni je samo jedan u pakiranju, ali 17,50 mi se ne čini skupo. Imala sam ga i prošle godine, ali mi je lukovica izgnjilila - sve je u temi koju sam otvorila u likovicama i gomoljima - pa eto, na greškama se uči. Korijenko, još ih je par, idem sutra uzeti za Lantanu, ako bude uzmem i tebi jedan crveni? (Tija, već sam se ja dogovorila s Lantanom za nabavku
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Silvek, molim ljepo ako bude još bilo, lovu šaljem, ja ću ti jedan žuti spremiti, imam ih u jednoj vazi, na slici, na mojoj hacijendi.
Ako bude za kupiti crveni čujemo se na pp
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Danas je bio dobro iskorišten dan. Skočila sam do Shashe i otišle smo u šumarak spašavati procijepak i drijemovce
![]() ![]() ![]() ![]() Na povratku sam stala u plodinama da uzmem sparaxis za Lantanu, a kad tamo nova pakiranja cvijeća: ![]() Kupila sam bijelu dicentru - Shasha, mislila sam na tebe, ali nažalost bilo je samo jedno pakiranje...a ovo ostalo, a kaj bum ak si nebrem pomoći ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hehe znam ja kako je to...tako ja večeru ne mogu preskočiti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo SilvK pa ti si danas spašavala cvijeće iz šume i Plodine. Izbor je opet za 5.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() Ma znam,sad kad mi ih ona nabavi,sad ih bude svud za kupiti.Do sad nisam nikako uspjela na ta bijela naletiti.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Ljiljan je prekrasan
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno je ljiljan preljep!
|
|
![]() |
|
Danas sam mnogo toga napravila
![]() ![]() ![]() Podignula sam na pošti paket od Zvonkice..ljudi, čega je sve tu bilo nutra ![]() ![]() ![]() ![]() Posađen je i phlox i bijela dicentra. Vrijeme je bilo ružno, puhao vjetar, šprickala kišica...a zemlja je još prilično mokra, ali dobro, nadam se da bu se sve lijepo primilo. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Stvarno si danas bila vrijedna, i jučer, pa izgleda da ti je u glavi već prolčjeće, a u rukama mlazni pogon.
Sadiš, juriš, kupuješ, kopaš po šumi, presađuješ -" super Silva"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |